marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATERamona Chiriac, reprezentanta directă a Ursulei von der Leyen, va deschide lista...

Ramona Chiriac, reprezentanta directă a Ursulei von der Leyen, va deschide lista PSD-PNL la europarlamentare. În CV, „studii de gen” și „diversitate și incluziune”

Ramona Iulia Chiriac, actuala șefă a Reprezentanței Comisiei Europene în România, va deschide lista PSD-PNL la europarlamentare, anunță Libertatea, citând surse politice.

Chiriac este diplomat de carieră și a fost numită în funcția actuală de Ursula von der Leyen însuși, fiind șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România din 2021.

n cadrul Ministerului Integrării Europene din România a fost responsabilă în special de promovarea valorilor UE, de furnizarea de informații privind oportunitățile de finanțare, precum și de diseminarea cunoștințelor despre UE prin organizarea de conferințe, seminare, campanii de informare și ateliere.

A absolvit Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, România. Are două diplome de master, una în studii europene și alta în studii de gen.

Pe lângă „studiile de gen”, Chiriac a mai studiat și „diversitatea și incluziunea” la Centrul Inter-Universitar din Dubrovnik, Croația, după cum a remarcat siteul mihailneamtu.eu.

Anterior, presa a speculat că fostul șef al DNA, Laura Codruța Koveși, va deschide lista PSD-PNL la europarlamentare.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că vrea ca lista comună pentru europarlamentare să fie deschisă de o femeie „independentă de cele două partide”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

 1. nu a ales-o ciolacu, nu are el atata putere, le-a fost servita lista de la bruxelles.
  Studiile de gen si diversitate si incluziune nu ne spun mare lucru, ele sunt folosite de oportunisti doar pt ca ‘se cer’. Daca maine se cer valori conservatoare tot tipa asta va figura in capul listei, cu studii despre portul popular la cv. Asta tot curvie se numeste.
  La fel cum dupa 89 toti comunistii feroce s-au transformat in capitalisti de succes

 2. PSD și PNL nu incetează să-și taie craca de sub picioare.

  Această alegere a unei soroșiste genderiste elgibitiste e un semnal CLAR către Bruxelles că slugile au ales UE impotriva propriului lor popor.

  Că această urâtanie femenisto elgibitistă NU reprezintă poporul ci aparatul politico-ideologic al stăpânilor de la Bruxelles.

 3. Gunoaiele psdopnliste s-au unit ca sa nu fie reprezentate de cineva de la ei din partid! Unde esti Caragiale sa vezi comicăria comicăriei!:)))

 4. A fost trimisa lui, consiliera la Munchen unde s a ocupat de parintii lui… Printre altele. Nu a aparut ca din spuma marii…

 5. Ramona Iulia Chiriac are in CV ei „studii de gen” și „diversitate și incluziune”. Aceasta vietuitoare bipeda vrea sa reprezinte Romania la Bruxelles ? Mai bine cautam pe la gradina zoologica o vietate mai capabila.

 6. Normal, specializarea de tip “Studii gen_itale” si “DEI” nu trebuie sa lipseasca din cv-urile soroshistilor. Cat mai mult wokeness, sa-l depaseasca si pe Ciolosh.

 7. O roboțică sorosista? Probabil plină de ideologii, de unde tot apar ăștia, au școală de dresaj politic pe la Bruxelles? Ptr Iohannis și ciolacu chiar au și găsit alesu foarte potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE