marți, martie 5, 2024
ACTUALITATERamona Bădescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe românce, s-a alăturat AUR:...

Ramona Bădescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe românce, s-a alăturat AUR: Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo

Cunoscuta actriță româncă, Ramona Bădescu, a anunțat că intră în partidul AUR, informează un comunicat de presă al formațiunii.

Ea a făcut anunțul în cadrul Congresului Extraordinar al AUR de la Alba Iulia.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți.

Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia.

Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a afirmat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu s-a născut în 1968 de la Craiova, este licențiată în Economie și Comerț și locuiește în Italia din 1990. Bădescu vorbește trei limbi străine. A jucat în mai multe piese de teatru și filme, toate realizate în Italia.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

5 COMENTARII

    • Leana lui Partag, te referi la Mugur Mihaescu? Ar trebui sa vezi niste emisiuni cu el sa vezi ce coerent si echilibrat vorbeste N-ai nici un motiv sa te indoiesti de el. S-a opus dictaturii medicale si e suveranist. Trecutul lui actoricesc nu conteaza. Iar Ramona Badescu nu stiu cat de competenta va fi, putem sa-i dam o sansa E o persoana importanta in comunitatea romana din Italia, fiind actrita e experta in imagine si comunicare, calitati necesare unui politician. Poate a fost parvenita si neserioasa in trecut, nu stiu, insa hai sa vedem ce va face in prezent. Oricine are o sansa sa se schimbe si sa evolueze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE