joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATERaed Arafat revine asupra restricțiilor de Ziua Națională: TOATĂ lumea poate participa...

Raed Arafat revine asupra restricțiilor de Ziua Națională: TOATĂ lumea poate participa la sărbătoare, certificatul verde se aplică doar în zona oficialităților

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că interdicția de intrare la parada de Ziua Națională 1 Decembrie pentru cei nevaccinați este valabilă doar pentru zona oficială. Pentru celelalte zone se vor respecta doar regulile de sănătate publică și purtarea obligatorie a măștii.

„Pentru parada din 1 Decembrie, interdicția de intra în zonă pentru persoanele netestate și permiterea doar pentru cei vaccinați sau trecuți prin boală se aplică numai zonei oficiale, nu și pentru zona care e în apropiere, unde stau oamenii de obicei și urmăresc evenimentele. Acolo sunt doar regulile de sănătate publică și mască.

Același lucru se aplică și recepțiilor oficiale din 1 Decembrie.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pentru populația generală nu e interdicție, este doar obligația de a respecta măsurile de distanțare și masca”, a spus Raed Arafat.

Precizările vin după ce CNSU anunțase oficial că la ceremoniile de Ziua Națională pot participa doar 400 de persoane, în București, respectiv 200 de persoane în celelalte reședințe de județ, în condițiile în care respectivii dețin un certificat verde.

Restricțiile anunțate de CNSU au stârnit nemulțumiri în societate, inclusiv în Poliția Română.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE