ACTUALITATEAtacul informatic al grupării pro ruse Killnet asupra R3media: Siteul nostru colaborează...

Atacul informatic al grupării pro ruse Killnet asupra R3media: Siteul nostru colaborează cu Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice din cadrul MAI privind prinderea făptașilor

Siteul R3media colaborează, prin intermediul societății care o administrează, cu autoritățile statului, în dosarul instrumentat de D.I.I.C.O.T. privind atacurile informatice din mediul online revendicate de gruparea de hackeri cunoscută sub numele de „Killnet”.

Precizăm că siteul nostru a fost contactat, printr-o adresă oficială (foto jos), de către Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice din cadrul D.I.I.C.O.T., după ce gruparea pro-rusă „Killnet” a revendicat atacul informatic asupra R3media, din 2 mai 2022.

R3media a trimis deja toată documentația informatică, privitoare la atac și în spiritul transparenței, va anunța cititorii și opinia publică noutățile privind acest dosar.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...