OPINIIR3media are din nou nevoie de cititorii săi: Dragi prieteni, mergeți cu...

R3media are din nou nevoie de cititorii săi: Dragi prieteni, mergeți cu noi la bătălie?

Dragi prieteni,

sunt Mihai Șomănescu, fondatorul și redactorul-șef al publicației pe care o citiți, vizionați și uneori, ascultați.

Vreau să vă spun că de azi începem o nouă campanie de finanțare a platformei R3media, care se va încheia pe 31 decembrie 2021.

Față de cele ce veți vedea în clipul video, vreau să adaug câteva informații importante: de la 1 ianuarie și până la 30 iunie, ați donat pentru R3media suma de 34.620 de lei! Vă mulțumim!

Cu acești bani am realizat obiectivele despre care vorbesc în video, dar și altele. Vă las să urmăriți clipul pentru a le descoperi.

Ce vreau să vă spun este asta: în momentul acesta R3media este un site curat de reclame. Cu excepția a două bannere neintruzive de la Google, ne mai sprijină doar firme românești.  Sprijinindu-ne pe noi, mai sprijiniți îndirect alte patru întreprinderi românești!

Fără să vă agasăm, fără să se urce bannere peste voi la fiecare pas și la fiecare click.  Dacă doriți ca R3media să rămână așa, vă rog să donați!

Cu suma pe care v-o cerem, vom crește cantitatea și calitatea știrilor și materialelor video care vă plac așa de mult și mai ales, voi avea libertatea să merg în țară pentru a realiza interviuri și reportaje importante.

Dacă v-a plăcut interviul cu Rod Dreher, contribuiți  pentru a putea face mai multe, cu personalități din România și din străinătate! Dacă nu donați, voi fi nevoit să mă concentrez mai mult pe strângerea de fonduri decât pe jurnalism.

Nu se poate face jurnalism de calitate, echilibrat, de pe azi pe mâine. Nu am niciun mogul ascuns care finanțează acest proiect, așa cum au alții care clamează „independența”. Big Tech ne pune bețe-n roate, va veni clipa când vom fi singuri. Așa că voi, cititorii, sunteți cei care decideți: R3media devine mai puternică sau nu?

Cu prietenie,

Mihai Șomănescu

🔴 Donează prin PayPal: https://paypal.me/mihaisomanescu?locale.x=en_US

🔴 Donează prin Patreon: https://www.patreon.com/mihaisomanescu

Sau scrieți-mi la adresa: mihai.somanescu@r3media.ro

Acest text nu se poate prelua sau cita, total sau parțial, decât cu acordul scris al autorului. Orice încălcare a acestei prevederi va duce la chemarea în instanțele de judecată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Ținând cont că presa este azi făcută

    a) sau de corporații mediatice globale uriașe care cumpără presa locală
    b) sau de state bogate imperiale care finanțează filiale locale (rfi, dw, reuters etc)

    mai adăugăm că in pandemie guvernul a cumpărat presa la kilogram.

    deci e clar că cine vrea adevăr trebuie să ajute platforme independente așa că eu voi dona pentru această insulă de libertate.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...