marți, octombrie 3, 2023
OPINIIQanonizarea libertății

Qanonizarea libertății

„Sound of freedom” i-a înnebunit pe progreseii din toată lumea, care au început să îl critice în draci (literalmente..), deși 99% dintre ei nu l-au văzut. Dar când primești ordin de la șeful, nu mai stai să comentezi. Ți se spune să scrii, scrii, mai ales dacă ți se spune și ce și cum să scrii.

Filmul a fost finalizat în 2018 și lansat în cinematografe abia acum. Asta spune ceva despre opoziția cu care a fost întâmpinat de la bun început. Publicul care l-a văzut i-a dat ratinguri extraordinare – 96% pe Google, și 100% pe Rotten Tomatoes! A depășit orice așteptări la încasări. Lumea a văzut în el o brumă de autenticitate printre miile de producții politic-corecte turnate pe bandă din ultimii ani.

Însă cronicarii de film din media oficială de pretutindeni au început deja să îl facă praf, să îl asocieze cu mișcarea Qanon, deși filmul nu are absolut nimic de a face cu asta. De fapt, așa cum scrie un spectator autentic pe google, trebuie să fii spălat pe creier să vezi acest film într-o notă partizană.

Atunci de ce tot acest circ? Am găsit două explicații: prima, că firul traficului sexual de copii duce de fapt foarte sus, prin cancelarii și congrese și pe la stăpânii celor de la New York Times și a altor vectori progresiști de marcă.

A doua, pentru că deranjează implementarea următorului punct de pe agenda mondială, adică normalizarea pedofiliei (eforturile au început deja, atât în plan juridic cât și științific – diverși specialiști se căznesc să facă distincții între preferința „naturală” spre sexul cu copii și infracțiunea de agresiune sexuală). Nu vă înșelați, de îndată ce transgenderismul vă fi acceptat pe scara largă, pedofilia și zoofilia vor trece în prim plan.

Chiar dacă nu va fi preluat de cinematografele sau rețelele de distribuție din Europa, filmul va ajunge totuși la public sub formă clandestină, cum era pe vremuri în comunism cu filmele incorecte politic din Vest. E clar că a atins un nerv foarte sensibil pentru “salvatorii” planetei. Nici fact-checkerii nu au putut sa-i găsească vreun cusur! Faptul că jurnaliștii de profesie s-au apucat de scris cronici fără să îl vadă e cea mai buna dovadă!

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate