duminică, decembrie 3, 2023
ACTUALITATE„Pune naibii masca aia pe față!” Un VIDEO cu un bărbat care...

„Pune naibii masca aia pe față!” Un VIDEO cu un bărbat care hărțuiește o femeie ce nu purta mască într-un magazin din SUA a devenit viral

Un video în care este filmat un bărbat ce hărțuiește o femeie ce nu purta mască într-un magazin din SUA a devenit viral pe rețelele de socializare, scrie jurnalistul Paul Joseph Watson.

În filmuleț se poate observa cum un bărbat țipă la o femeie ce nu purta mască: „Pune naibii masca aia!”, în timp ce o urmărește prin magazin.

„Vă puteți îndepărta de mine acum, domnule”, este reacția femeii. Bărbatul nu se lasă și încearcă să-i stârnească și pe ceilalți cumpărători împotriva femeii, dar aceștia își văd de treabă. Ba chiar, unul o întreabă pe doamna respectivă dacă n-ar trebui sunat la Poliție.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Într-un final, după ce femeia îi spune să stea la distanță de ea, bărbatul se îndepărtează nervos. Cei care au urcat clipul nu precizează în ce oraș și în ce stat este filmat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate