ACTUALITATE„Pune naibii masca aia pe față!” Un VIDEO cu un bărbat care...

„Pune naibii masca aia pe față!” Un VIDEO cu un bărbat care hărțuiește o femeie ce nu purta mască într-un magazin din SUA a devenit viral

Un video în care este filmat un bărbat ce hărțuiește o femeie ce nu purta mască într-un magazin din SUA a devenit viral pe rețelele de socializare, scrie jurnalistul Paul Joseph Watson.

În filmuleț se poate observa cum un bărbat țipă la o femeie ce nu purta mască: „Pune naibii masca aia!”, în timp ce o urmărește prin magazin.

„Vă puteți îndepărta de mine acum, domnule”, este reacția femeii. Bărbatul nu se lasă și încearcă să-i stârnească și pe ceilalți cumpărători împotriva femeii, dar aceștia își văd de treabă. Ba chiar, unul o întreabă pe doamna respectivă dacă n-ar trebui sunat la Poliție.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Într-un final, după ce femeia îi spune să stea la distanță de ea, bărbatul se îndepărtează nervos. Cei care au urcat clipul nu precizează în ce oraș și în ce stat este filmat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...