ACTUALITATE„Pune naibii masca aia pe față!” Un VIDEO cu un bărbat care...

„Pune naibii masca aia pe față!” Un VIDEO cu un bărbat care hărțuiește o femeie ce nu purta mască într-un magazin din SUA a devenit viral

Un video în care este filmat un bărbat ce hărțuiește o femeie ce nu purta mască într-un magazin din SUA a devenit viral pe rețelele de socializare, scrie jurnalistul Paul Joseph Watson.

În filmuleț se poate observa cum un bărbat țipă la o femeie ce nu purta mască: „Pune naibii masca aia!”, în timp ce o urmărește prin magazin.

„Vă puteți îndepărta de mine acum, domnule”, este reacția femeii. Bărbatul nu se lasă și încearcă să-i stârnească și pe ceilalți cumpărători împotriva femeii, dar aceștia își văd de treabă. Ba chiar, unul o întreabă pe doamna respectivă dacă n-ar trebui sunat la Poliție.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Într-un final, după ce femeia îi spune să stea la distanță de ea, bărbatul se îndepărtează nervos. Cei care au urcat clipul nu precizează în ce oraș și în ce stat este filmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite