ACTUALITATEPumnul în gură: Dr. Flavia Groșan, chemată la ordine de Colegiul Medicilor...

Pumnul în gură: Dr. Flavia Groșan, chemată la ordine de Colegiul Medicilor Bihor, după ce s-a aflat că tratează cu succes pacienții de covid fără să-i spitalizeze

Informația că doamna doctor pneumolog Flavia Groșan a vindecat aproape 1.000 de bolnavi de covid fără să fie nevoie să spitalizeze pe cineva nu a bucurat pe toată lumea.

Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au transmis că s-au autosesizat și luni, 22 martie, la ora 14:00, vor avea o discuție cu dr. Flavia Groșan, în cadrul Comisiei de etică și deontologie profesională, informează Bihon.ro.

Conform acestora, ei „dezaprobă derapajul profesional ofensator al doamnei doctor asupra întregii bresle medicale, dar, mai pregnant, asupra pneumologilor. Doamna doctor a dat declarații ce contravin eticii și deontologiei profesionale pe un canal media național contrazicând și chiar combătând toate protocoalele naționale și internaționale de tratament ale infecției SARS-Cov2”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În replică, doctorul Flavia Groșan a spus că ea nu a atacat schema nimănui, dar mai și gândește.

„Mi-am făcut propriul protocol (de tratament a bolnavilor Covid). Eu mi l-am făcut prieten, îl tratez ca pe pneumonie. Am tratat o familie de cinci membri de la 30 de ani la 97 de ani, de Crăciun m-am trezit cu mesaj audio pe Facebook că ‘Datorită dvs. am fost toți 5 la masa de Crăciun’. Eu cu asta mă hrănesc. Lumea este extraordinar de speriată. Ei merg in spital, mi-e ciudă uneori, stai un pic, că e un caz ușor ăsta. Dar nici eu nu pot tot să rezolv. Mă raportează la Colegiul Medicilor că am atacat protocolul oficial. N-am atacat protocolul nimănui, dar eu mai și gândesc. De la comisia de etică m-au sunat că am zis ca nu e bun protocolul experților. A fost acuzația unui medic, acuzația nu a venit de la miile de pacienți pe care i-am tratat. Eu sper că fac bine cu schema mea. Mie nu mi-a fost frică deloc de Covid, nu m-a preocupat amenințările nimănui legat de ce vedeam la TV, experții care se enervau. Am tratat-o ca pe o pneumonie”, a afirmat Flavia Groșan la Antena 3.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Schema mea nu e de ieri, de azi, e de la H1N1, de când e cu virusurile astea. Schema costă 100 de RON necompensată”, a adăugat aceasta.

Programări se pot face astfel:

Telefon: 0744 88 77 58
Adresa: Iuliu Maniu, Nr. 53, Oradea, Bihor

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

9 COMENTARII

 1. Felicitări Doamna Dr. Grosanu.

  Ati putea eventual breveta urgent Procedura la OSIM in Romania, In SUA, In EU la Oficiul de patente Daca se poate patenta. Va sfatuiesc cei de la OSIM cum sa procedați. OSIM sa poate ghida și pt patentarea afara. Dacă nu se poate patenta exista alte proceduri de protectie pr care OSIM vi le poate explica.

  Ideea ar fi sa faceți contract cu statul Roman și cu EU, etc și sa le puneți la dispoziție, contra cost, procedura cu datele clinice pe care le aveti. Prețul Dvs va fi mult mai mic decât al acestor vaccine, care arata destule probleme și nu se știe pe viitor ce efecte au și ar Salva vieți. Pot face vaccine in continuare, nu ii opriți cu schema Dvs de tratament , dar salvați vieți.

  Va sugerez sa acționați urgent și va doresc un imens succes, dacă datele Dvs. Sunt valide.

  Multa sănătate,
  Oana Leonte

 2. Pai nu e normal sa o atace? Cum poate dumneaei, specialista cu experienta in boli pulmonare sa faca altfel decat ce spun cei nespecialisti, sau altfel decat indica protocoalele venite de sus? Nu conteaza ca prin aplicarea cunostintelor sale profesionale a vindecat oameni si ca si-a facut datoria de medic fata de pacienti, ci conteaza ca nu a respectat niste protocoale. Asta-i mintea stramba a romanilor, aceeasi ca in cazul nesprijinirii cercetarii pentru obtinerea unui vaccin la noi in tara, cazul OncoGen.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...