sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEPublicistul Iulian Capsali: Închiderea piețelor, în timp ce supermarketurile sunt lăsate deschise,...

Publicistul Iulian Capsali: Închiderea piețelor, în timp ce supermarketurile sunt lăsate deschise, este o crimă în același spirit al globalismului totalitar

Publicistul Iulian Capsali, unul dintre cei mai urmăriți lideri de opinie din zona conservatoare, a reacționat dur la măsurile propuse de Klaus Iohannis pentru combaterea coronavirusului.

Capsali a scris că „Închiderea piețelor, în timp ce supermarketurile sunt lăsate deschise, este o crimă în același spirit al globalismului totalitar”.

Fostul director al României Libere a scris se încearcă instrumentalizarea acestei pandemii.

„Închiderea piețelor, în timp ce supermarketurile sunt lăsate deschise, este o crimă în același spirit al globalismului totalitar.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Și bolșevicii au lovit în țăranul care trebuia să dea totul la colectiv, inclusiv pământul. Nenorociții ăștia care fac o opoziție strict formală (PSD-ul capturat de Securitate, îl dă afară pe Daea, cel mai bun ministru în ultimii 30 de ani, și îi aduce în partid pe psihopații Rafila și Străinu-Cercel), nu suflă niciun cuvânt în apărarea țăranilor care nu vor putea să-și vândă marfa în orașe.

Vor fi afectați și micii negustori care cumpărau marfa și o vindeau în piețe (eu am în Obor, pe lângă minunatele babe bulgăroaice, și pe țiganca mea, foarte bolnavă săraca, care nu aduce cantități mari de legume, dar sunt de calitate, luate din jurul localității ei), dar vom suferi și noi, cei care nu cumpărăm niciodată legume și fructe din hipermarket.

Voi cumpăra de la fermierii care-și aduc marfa la ușă casei sau voi merge prin satele din jur.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Instrumentalizarea Covidului pentru a distruge micii producători, afacerile de familie, IMM-urile, supra-îndatorarea statului prin împrumuturi-gigant de la instituțiile internaționale, toate acestea fac parte din politicile criminale ale actualei junte securist-globaliste care a sufocat România. Principalul lor scop este sclavizarea populației în perspectiva Guvernului Mondial, pregătit de scelerații moguli mesianici.

Odată cu transformarea SUA într-o țară în care democrația a fost suspendată, poarta către dictatura mondială a fost deschisă. Implicarea Armatei în vaccinarea în masă arată cam care e calea pe care o abordează psihopații care ne conduc.

Următorul atac concertat va fi împotriva Familiei și a Bisericii, pentru ca alienarea poporului să fie deplină”, a notat el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE