ACTUALITATEProtest în Piața Victoriei împotriva certificatului de vaccinare | Petiție împotriva certificatului...

Protest în Piața Victoriei împotriva certificatului de vaccinare | Petiție împotriva certificatului verde semnată de aproape 6.000 de persoane

În jur de 100 de persoane au protestat, vineri, în Piața Victoriei din București, împotriva instituirii de către Guvern, a certificatului verde.

Conform executivului, va fi nevoie de un document care să ateste vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală, pentru ca o persoană să poată intra în restaurante, săli de fitness și alte locuri indoor, atunci când incidența infectării va ajunge la 3 la mie.

Pentru a protesta împotriva acestei hotărâri, aproximativ 100 de persoane s-au strâns în Piața Victoriei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Printre ei, binecunoscuți lideri civici precum Iulian Capsali, Pompiliu Diplan, Dan Chitic, Aurelian Popa sau Dan Grăjdeanu.

De asemenea, la eveniment au participat și doi parlamentari ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR): co-președintele George Simion și senatorul Rodica Boancă.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Tot pe același subiect, Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept (CASD) a lansat o petiție împotriva introducerii „pașaportului verde”, numită : Stopați segregarea.

Până acum, documentul a fost semnat de aproape 6.000 de persoane.

„Vă informăm cu privire la faptul că cetățenii României nu sunt de acord și nu susțin campania de segregare și incitare la ură pe criteriul vaccinării.

Nu acceptăm și nu susținem politica adoptată de reprezentanții autorităților și puterilor publice din România în acest sens.

Nu vrem să fim părtași la repetarea istoriei prin introducerea unui nou criteriu de segregare a populației: vaccinarea.

Solicităm Guvernului, Parlamentului și autorităților publice:

– să abroge orice norme și să stopeze adoptarea oricăror norme care condiționează drepturile și libertățile cetățenilor de vaccinare;

– să înceteze cu discursurile publice prin care incită populația la ură împotriva persoanelor care au ales să nu se vaccineze”, sună petiția.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. 100 de pesoane?Natie de lasi si nesimtiti.Dlor jurnalisti aveti grija de familiie voastre nu va mai pierdeti vremea pentru astia care traiesc doar pentru concedii si terase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...