ACTUALITATEProtest în Piața Universității pentru redeschiderea școlilor. „A venit timpul ca elevii...

Protest în Piața Universității pentru redeschiderea școlilor. „A venit timpul ca elevii să se întoarcă la școala normală”

Zeci de persoane au protestat, duminică, în Piața Universității din București, solicitând autorităților să redeschidă școlile, astfel încât elevii să se întoarcă în bănci, începând din 11 ianuarie.

Protestatarii au solicitat redeschiderea școlilor, în contextul în care România este singura țară europeană care a avut școlile „față în față” închise în 9 din cele 10 luni de pandemie, a informat Antena3.

A venit timpul ca toți copiii să se întoarcă la viata şi școala normală, au spus manifestanții, potrivit sursei citate.

După cum a relatat R3Media, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, săptămâna trecută, că termenul de 11 ianuarie pentru redeschiderea școlilor este „mult prea scurt”.

„Ministerul Educației, instituțional, își dorește redeschiderea cat mai grabnică a școlilor, în măsura în care situația epidemiologică o va permite. Revenirea la școală se va face ținând seama și de ceea ce vor face alte state care se confrunta cu aceeași problemă”, a spus Sorin Cîmpeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite