EDUCAȚIEProtest în Piața Universității pentru redeschiderea școlilor. „A venit timpul ca elevii...

Protest în Piața Universității pentru redeschiderea școlilor. „A venit timpul ca elevii să se întoarcă la școala normală”

Zeci de persoane au protestat, duminică, în Piața Universității din București, solicitând autorităților să redeschidă școlile, astfel încât elevii să se întoarcă în bănci, începând din 11 ianuarie.

Protestatarii au solicitat redeschiderea școlilor, în contextul în care România este singura țară europeană care a avut școlile „față în față” închise în 9 din cele 10 luni de pandemie, a informat Antena3.

A venit timpul ca toți copiii să se întoarcă la viata şi școala normală, au spus manifestanții, potrivit sursei citate.

După cum a relatat R3Media, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, săptămâna trecută, că termenul de 11 ianuarie pentru redeschiderea școlilor este „mult prea scurt”.

„Ministerul Educației, instituțional, își dorește redeschiderea cat mai grabnică a școlilor, în măsura în care situația epidemiologică o va permite. Revenirea la școală se va face ținând seama și de ceea ce vor face alte state care se confrunta cu aceeași problemă”, a spus Sorin Cîmpeanu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...