ACTUALITATEProtest împotriva înstrăinării Portului Constanța | George Simion: Suntem aici pentru a...

Protest împotriva înstrăinării Portului Constanța | George Simion: Suntem aici pentru a spune un „Nu” hotărât vânzării României, bucată cu bucată!

Câteva sute de persoane au fost prezente la un protest organizat la Constanța împotriva înstrăinării celui mai mare port al țării.

La eveniment au fost prezenți mai mulți oameni politici de la partidul AUR, inclusiv liderii formațiunii, George Simion și Claudiu Târziu.

George Simion a declarat că formațiunea sa nu va permite vânzarea ultimelor companii strategice ale statului român, așa cum nu va permite reînchiderea școlilor, vaccinarea obligatorie sau pașaportul de vaccinare.

„Suntem aici pentru a spune un „Nu” hotărât vânzării României, bucată cu bucată. Au mai rămas câteva bucăți și acum la început de an, au tăbărât pe ele.

E nevoie să le transmiteți un mesaj celor care vor Portul Constanța, CEC-ul, Hidroelectrica, Transgaz-ul, care vor Aeroportul Otopeni, România nu mai este de vânzare. Nu puteți să ne cumpărați pe toți. Nu suntem toți, gata vânduți! Mai este o suflare românească, ce se luptă pentru independența și suveranitatea României! Este o crimă ce se întâmplă în aceste zile: vor să ne închidă mine, capacitățile de producție, să distrugă mineritul, s-a închis ultima mină de uraniu funcțională pe care o aveam.

Nu o să permitem să închidă din nou școlile, nu o să permitem vaccinarea obligatorie sau un pașaport care să ne oblige să ne vaccinăm.

E timpul să ne trezim, altfel vom deveni și oficial, ceea ce suntem, o colonie.

Portul Constanța este un obiectiv strategic al statului român și nu vom permite nici olandezilor, nici austriecilor să-l cumpere”, a spus, printre altele, George Simion.

La rândul său, senatorul Claudiu Târziu a declarat actuala coaliție de guvernare este condusă de USR/PLUS, iar „capul răutăților” este Dacian Cioloș.

„Nu PNL conduce, ci USR. Iar capul răutăților este Dacian Cioloș. Iar ceilalți sunt niște păpuși trase cu sfoara. Iar tot ei sunt la conducerea acestei ofensive anti-creștine și anti-românești care se desfășoară în România: fie sub aspect personal, fie sub aspectul raportului față de Biserică, fie sub raport economic: iată ei sunt primii care să vândă tot: aeroporturi, porturi, mine. Tot ce-ar trebui să susțină suveranitatea noastră națională este de vânzare. Ne opunem ferm și spunem „Nu” ”, spus și Târziu.

Amintim că, la începutul lunii februarie, premierul Florin Cîțu a anunțat că a fost aprobat un proiect de lege care abrogă legea care interzicea până acum vânzarea participațiilor companiilor de stat din România. Este vorba despre legea nr. 173 din 13 august 2020. Prin Legea 173/2020, Parlamentul a interzis Guvernului, pe o perioadă de doi ani, vânzarea participațiilor deținute de stat la companii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate