duminică, iunie 16, 2024
EDUCAȚIEProtest al părinților în Piața Victoriei: Vor exista constrângeri de acces în...

Protest al părinților în Piața Victoriei: Vor exista constrângeri de acces în colectivitate și în sistemul public și privat de educație a copiilor ai căror părinți nu vor fi de acord.

Câteva zeci de părinți au protestat luni în Piața Victoriei, împotriva vaccinării copiilor cu seruri anti Covid-19, relatează Antena 3.

Aurelian Popa, unul dintre protestatari, a declarat că nu este admisibilă vaccinarea copiilor, în condițiile în care nici măcar la adulți nu se cunosc efectele adverse.

De asemenea, Popa spune că diriginții fac liste cu cei care vor să se vaccineze, astfel încât doar aceștia să fie primiți la școală.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Noi am anticipat de mult că nu va fi obligatoriu, dar va fi constrângătoriu, și am anticipat de mult că acest vaccin va fi pe repede înainte, că nu se va încheia studiul de faza 3. Asta înseamnă că noi nu cunoșteam efectele adverse nici măcar la adulți în ceea ce privește sistemul reproducător, inflamația miocardului, a pericardului, în ceea ce privește acele cheaguri care au apărut. (…)

Noi mai anticipăm ceva și vă vom spune ce se va întâmpla în toamnă. Vor exista constrângeri de acces în colectivitate și în sistemul public și privat de educație a copiilor ai căror părinți nu vor fi de acord. Am informații foarte clare că diriginții deja fac liste cu cei care vor să se vaccineze. Am informații foarte clar că se fac tot felul de presiuni pe părinți în sensul vaccinării copiilor. (…)”, a declarat Aurelian Popa.

„Dacă nu știm efectele adverse pentru noi, ca adulți, cum putem ști efectele adverse fără monitorizare pe cel puțin 5-10 ani legate de infertilitate la copii.”, a concluzionat Aurelian Popa, tată a doi copii, aflat în Piața Victoriei, pentru Antena 3.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Părinții care protestează în Piața Victoriei mai spun că acești copii care merg la școală fizic nu răspândesc virusul și că sunt mai multe studii în acest sens făcute în străinătate.

Vaccinarea copiilor care au afecțiuni cronice este vitală, spune coordonatorul campaniei de vaccinare. Medicul a explicat că minorii riscă să facă o formă mai gravă de COVID-19 și că, în unele cazuri, se poate ajunge și la deces.

Pentru copiii cu sindromul Down riscul de deces crește de 10 ori, spune medicul militar. Potrivit lui Valeriu Gheorghiță, vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani ar urma să înceapă mâine.

„Avem copii cunoscuți cu afecțiuni cronice, afecțiuni care îi expun unui risc crescut să facă forme grave de boală și chiar decese. Și aici mă refer la copiii cu afecțiuni neuropsihiatrice. De pildă, sindromul Down crește de 10 ori riscul de deces din cauza maladiei COVID-19. Obezitatea, bolile cronice renale, bolile cardiovasculare, diabetul zaharat, diabetul de tip I care este întâlnit încă de la vârstă fragedă, sunt afecțiuni care expun acești copii unor riscuri de complicații prin maladia COVID-19.

Reacțiile adverse înregistrate sunt similare cu grupul 16-25, cel mai frecvent s-a înregistrat disconfort la locul de administrare, stare de oboseală, durere de cap, dureri musculare, dureri articulare, dureri articulare și în anumite cazuri febră, frison, dar toate au fost de intensitate ușoară, medie și care au fost pasagere sub tratament simptomatic” a declarat Valeriu Ghorghiță.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Aurelian popa, fix trompeta rusofila alaturi de Diplan, videochatista sparanghelista, Capsali si alte specimene de genul.. Cand vedeti ca apar astia fiti siguri ca e manevra pesedistoido-aurolaca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE