duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEProiecția filmului „21 de rubini”, anulată la Focșani. Anterior, filmul fusese sabotat...

Proiecția filmului „21 de rubini”, anulată la Focșani. Anterior, filmul fusese sabotat la Cluj și la Marghita

Proiecția filmului „21 de rubini” a fost anulată la Focșani, județul Vrancea, anunță producătorii.

Deși proiecția fusese programată din timp, pentru azi, 21 noiembrie, totul a fost anulat cu patru zile înainte, afirmă realizatorii peliculei pe pagina oficială.

„21 de Rubini” interzis la Focșani
Deși proiecția filmului 21 de Rubini la Focșani era stabilită de multă vreme pentru data de 25 noiembrie, urmând a se desfășura în sala de festivități a Colegiului Unirea, astăzi, 21 noiembrie, cu patru zile înainte de eveniment, directorul instituției de învățământ ne-a anunțat că proiecția a fost anulată, întrucât “filmul este controversat”, iar dumnealui, ca director, riscă să aibă mari probleme dacă vă accepta proiecția filmului într-o sală în care, în mod constant, se desfășoară astfel de evenimente. Presiunile să fie din… “Zădărniceni” sau de la “șefii la lume”? Cei care ați vizionat filmul, intelegeți despre ce e vorba”, a scris pe facebook, Laura Irina Mega, producătorul filmului.

Anterior, filmul „21 de rubini”  a fost oprit de la difuzare la cinematografele din centrul Clujului și în localitatea Marghita, județul Bihor.

21 de rubini

Pelicula, regizată de Ciprian Mega, a avut premiera pe 3 noiembrie și radiografiază societatea românească a secolului XXI.

Filmul „21 de rubini” încheie trilogia cu același nume și mai cuprinde peliculele „Dimineața care nu se va sfârși”, despre drama femeilor emigrante, și ”Glasul care strigă în pustie”, despre viața părintelui Calciu Dumitreasa. Noua producție se dorește a fi o radiografie a societății românești post-decembriste.

În rolurile principale:Corina Moise, Dorel Vișan, Mickey Rourke, Alain Delon Jr și Răzvan Vasilescu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE