luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEProiect de OUG al Guvernului pentru a determina oamenii să facă booster-ul:...

Proiect de OUG al Guvernului pentru a determina oamenii să facă booster-ul: Certificatele verzi expiră după 9 luni

Guvernul a lansat în dezbatere publică vineri, 28 ianuarie, un proiect de ordonanţă de urgenţă care limitează valabilitatea certificatelor de vaccinare în cazul persoanelor care au primit două doze.

Potrivit proiectului de OUG, certificatele vor fi valabile 270 de zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. În cazul celor care au făcut și booster-ul, acestora li se va elibera un nou certificat. Cu alte cuvinte, dacă nu-și fac și a treia doză, cetățenii români își vor pierde certificatul verde.

Dacă OUG va fi adoptată, noile măsuri vor intra în vigoare la 1 februarie.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Certificatul de vaccinare li se acordă cetăţenilor români, ai Uniunii Europene şi ai Spaţiului Economic European care au făcut cel puţin o doză de vaccin din schema completă în România.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

De asemenea, pot primi documentul și cetățenii români si membrii de familie ai acestora vaccinați în state terțe, cu un vaccin din lista vaccinurilor acceptate de către România.

Certificatul de vaccinare li se acordă și cetățenilor statelor terţe cu drept de şedere legală pe teritoriul României şi membrii de familie ai acestora, vaccinaţi cu un vaccin din lista vaccinurilor acceptate de țara noastră.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Idiotul de militar ratat de rahat Nicolae Ciuca premierul celui mai prost si corupt guvern se face ca are activitate ori a primit indicatii orale de la cel mai ticalos presedinte Claus Iohannis faimosul primar corupt de Sibiu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate