ACTUALITATE Prohibiție într-un bar din Florida. Accesul clienților cu mască, strict interzis

Prohibiție într-un bar din Florida. Accesul clienților cu mască, strict interzis

Proprietarul unui bar din Melbourne, pe coasta de est a Floridei, a interzis, de la mijlocul lunii septembrie, accesul clienților care poartă mască, anunță SmartRadio.

Gary Kirby, tânărul proprietar, prezintă mai multe argumente pentru decizia sa.

„Dacă vine cineva să mă jefuiască sau să fure, nu aș putea să-l identific dacă ar purta mască. Trebuie să recunosc tinerii cărora nu trebuie să le servesc alcool înainte de vârsta de 21 de ani. Și trebuie, de asemenea, să recunosc oamenii care au consumat prea mult alcool. Cum să fac dacă nu le văd fața?”, se întreabă patronul.

Regulile adoptate în Florida nu-l împiedică pe Gary Kirby să interzică purtarea măștii în unitatea sa și să afișeze acest lucru pe ușa barului.

De când a luat această decizie, pe 15 septembrie, a primit mii de mesaje de sprijin pe contul său de Facebook.

„Oamenii sunt de acord cu mine. Știu că alte firme ar vrea să-mi urmeze exemplul, dar sunt prea speriați”, spune patronal barului. A primit și mesaje de amenințare pe e-mail, dar Gary Kirby preferă să nu le acorde atenție.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite