sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEProgresismul nu ocolește nici Republica Moldova. Se lansează campania „Copiii LGBT în...

Progresismul nu ocolește nici Republica Moldova. Se lansează campania „Copiii LGBT în Școala Ta”

În Republica Moldova se va lansa prima campanie privind propaganda comunității LGBTQ, informează newsmaker.md.

Scopul declarat al acestei campanii este acela de a inocula ideologia de gen în rândurile copiilor, prin însăși activitatea profesorilor, care vor fi „ajutați” în acest sens cu materiale a căror scop este acela de a-i „ajuta” să înțeleagă așa-numitele dificultăți pe care le întâmpină copiii LGBTQ din cauza stereotipurilor și a prejudecăților.

Campania este susținută din punct de vedere financiar de către Regatul Țărilor de Jos. Toată campania se află sub coordonarea Centrului de Informații GENDERDOC-M, organizație finanțată, cum am afirmat mai sus, de către statul olandez. Parteneri în această activitate de promovare a ideologiei de gen, specifică curentului neo-marxist au fost Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova (CIDDC) și Platforma Copiilor. Ultima dintre organizații a fost dezvoltată și lansată în cadrul programului de instruire privind „combaterea prejudecăților” prin instrumente audiovizuale „Combating hate can be fun”, desfășurat în cadrul mai sus amintitului Centru de Informații GENDERDOC-M.

 

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Da, am văzut știrea. Nimic de zis, Maia Sandu are o prestație destul de palidă. Din punctul meu de vedere, era de așteptat. Să fie hodoronc-tronc aleasă președintele unei țări care, se știe, este chiar mai misogină decât a noastră, e greu de imaginat, fără susținere din Vest. Și cine putea să o susțină? Iată cine, se vede după agendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE