ACTUALITATEPrognoză meteo. Vremea pe 16 februarie: ger și ninsoare

Prognoză meteo. Vremea pe 16 februarie: ger și ninsoare

Urmează câteva zile care aduc și la nivelul țării noastre spectrul unui ger care să ne mai aducă aminte de ce înseamnă iarna. Temperaturile scad vertiginos pe timpul nopții, rămân negative și pe timpul zilei și avem parte și de ninsori.

Ne-am obișnuit deja, urmează o nouă noapte de frig, chiar ger prin Transilvania, Maramureș, Crișana, nordul li centrul Moldovei, zone unde minimele coboară spre –8 sau –10 grade. În restul țării vorbim de minime de la –3 spre –5, –6 grade, iar în zonele montane coborâm la –12 spre –14 grade.

Nici maximele nu mai vor să treacă de 0 grade decât pe zone restrânse din SV Olteniei sau vestul extrem al Banatului (zone unde se ating 1 – 2 grade), în timp ce prin restul Olteniei, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, restul Banatului și sudul Crișanei rămânem la –0 spre –2 grade. În Transilvania, Maramureș, nordul Crișanei, nordul Moldovei și prin zonele montane vorbim de valori diurne de temperatură care nu urcă mai sus de un –5, –7 grade, iar pe crestele montane chiar –10, –11 grade.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Prognoza detaliată este aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...