joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEPrognoză meteo. Vremea pe 16 februarie: ger și ninsoare

Prognoză meteo. Vremea pe 16 februarie: ger și ninsoare

Urmează câteva zile care aduc și la nivelul țării noastre spectrul unui ger care să ne mai aducă aminte de ce înseamnă iarna. Temperaturile scad vertiginos pe timpul nopții, rămân negative și pe timpul zilei și avem parte și de ninsori.

Ne-am obișnuit deja, urmează o nouă noapte de frig, chiar ger prin Transilvania, Maramureș, Crișana, nordul li centrul Moldovei, zone unde minimele coboară spre –8 sau –10 grade. În restul țării vorbim de minime de la –3 spre –5, –6 grade, iar în zonele montane coborâm la –12 spre –14 grade.

Nici maximele nu mai vor să treacă de 0 grade decât pe zone restrânse din SV Olteniei sau vestul extrem al Banatului (zone unde se ating 1 – 2 grade), în timp ce prin restul Olteniei, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, restul Banatului și sudul Crișanei rămânem la –0 spre –2 grade. În Transilvania, Maramureș, nordul Crișanei, nordul Moldovei și prin zonele montane vorbim de valori diurne de temperatură care nu urcă mai sus de un –5, –7 grade, iar pe crestele montane chiar –10, –11 grade.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Prognoza detaliată este aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE