sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEPrognoză meteo. Vremea pe 15 ianuarie: Ninsoare în nordul țării

Prognoză meteo. Vremea pe 15 ianuarie: Ninsoare în nordul țării

Continuă ninsorile prin nordul țării, și vântul va avea momente când va sufla chiar cu rafale moderate, în timp ce restul țării are parte de un cer mai mult senin și temperaturi peste 0 grade.

Urmează o nouă noapte rece, cu valori de temperatură negative la nivelul întregii țări (-2 spre –4, –5 grade, în timp ce în zonele montane coborâm chiar la valori de ger (-8, –10, –11 grade).

Rămânem cu valori negative și la maximele zilei, asta în Transilvania, Maramureș, Crișana, mare parte din Banat, Moldova (nord și centru), zone unde vorbim de temperaturi diurne de la –0 spre –2 grade. În vestul extrem al Banatului, sudul Moldovei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea se vor atinge maxime de 2 – 4 grade.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pe timpul nopții ninsorile sunt prezente prin zonele montane, Transilvania, Maramureș, dar și prin Crișana și sudul Munteniei, respectiv nordul Moldovei. Cu excepția Munteniei, în restul regiunilor menționate mai sus ninsorile vor fi prezente, cu mici pauze, pe tot parcursul zilei. Vorbim de 5 – 7 mm de ninsori în cea mai mare parte a zonelor mai sus menționat, dar prin zonele montane se pot atinge și 15 – 20 mm.

Prognoza detaliată este aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE