ACTUALITATEPrognoza Meteo: Vremea pe 3 octombrie

Prognoza Meteo: Vremea pe 3 octombrie

Prima zi de weekend vine cu vreme din ce în ce mai caldă și acesta este doar începutul. O zi perfectă de vară la început de octombrie, cine nu și-ar dori?

Vorbim de o noapte cu minime cuprinse între 10 – 12 grade în cea mai mare parte a țării, excepție urmând să facă Banatul și Crișana, unde vorbim de minime ce vor caracteriza o noapte tropicală (18 – 20 de grade), dar și Transilvania și Maramureș, unde vorbim de valori de 14 – 15 grade. În zonele montane minimele nu trec de 5 – 6 grade, cu 2 – 3 grade pe creste.

În ceea ce privește maximele zilei, vorbim de o vreme deosebit de caldă pentru începutul lui octombrie, cu maxime de 28 – 29 de grade prin Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei, în timp ce în restul țării valorile diurne urcă până la 24 – 25 de grade. Maximele din zona montană se opresc la 20 – 22 de grade, cu 8 – 10, 11 grade pe creste.

Prognoza detaliată o puteți citi AICI.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...