ACTUALITATEPrognoza Meteo: Vremea pe 3 octombrie

Prognoza Meteo: Vremea pe 3 octombrie

Prima zi de weekend vine cu vreme din ce în ce mai caldă și acesta este doar începutul. O zi perfectă de vară la început de octombrie, cine nu și-ar dori?

Vorbim de o noapte cu minime cuprinse între 10 – 12 grade în cea mai mare parte a țării, excepție urmând să facă Banatul și Crișana, unde vorbim de minime ce vor caracteriza o noapte tropicală (18 – 20 de grade), dar și Transilvania și Maramureș, unde vorbim de valori de 14 – 15 grade. În zonele montane minimele nu trec de 5 – 6 grade, cu 2 – 3 grade pe creste.

În ceea ce privește maximele zilei, vorbim de o vreme deosebit de caldă pentru începutul lui octombrie, cu maxime de 28 – 29 de grade prin Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei, în timp ce în restul țării valorile diurne urcă până la 24 – 25 de grade. Maximele din zona montană se opresc la 20 – 22 de grade, cu 8 – 10, 11 grade pe creste.

Prognoza detaliată o puteți citi AICI.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...