marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEPrognoza Meteo: Vremea în România pe 1 octombrie

Prognoza Meteo: Vremea în România pe 1 octombrie

De azi, 1 octombrie, R3Media anunță că va începe un parteneriat cu Prognoze Meteo, un site care se ocupă cu studierea fenomenelor METEO România și cu ajutorul oamenilor de-acolo, vom putea oferi cititorilor noștri „starea vremii” pentru fiecare zi a anului (Redacția).

Începem luna octombrie cu o vreme veritabilă de toamnă, cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei, ploi multe, soare absent de la prima întâlnire cu octombrie. Pe crestele montane va ninge. Temperaturile maxime nu trec de 16 – 18 grade prin bună parte din țară, cerul va fi acoperit de nori, ploile vor fi prezente prin cea mai mare parte a țării iar vântul va avea intensificări moderate mai ales prin zonele montane, Oltenia, Muntenia, Dobrogea.

Temperaturi 1 octombrie 2020

Prima noapte din octombrie vine cu minime cuprinse, în cea mai mare parte a țării, între 8 – 10, 11 grade. Valori ușor mai ridicate, spre 12 – 14 grade prin sudul extrem al Olteniei. Pe crestele montane vorbim de valori spre 0 grade sau chiar ușor negative (-1, –2 grade).

Maximele zilei nu trec de 16 – 18 grade prin Oltenia, Muntenia, sudul și estul Moldovei, în timp ce în Dobrogea vom avea chiar 20 – 21 de grade. Prin nordul Moldovei, Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana vorbim de maxime care nu trec de 12 – 14 grade, iar prin zonele montane vom avea 8 – 10 grade (cu 2- 4 grade pe creste).

Prognoza detaliată poate fi consultată aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate