ACTUALITATEPrognoza Meteo: Vremea în România pe 1 octombrie

Prognoza Meteo: Vremea în România pe 1 octombrie

De azi, 1 octombrie, R3Media anunță că va începe un parteneriat cu Prognoze Meteo, un site care se ocupă cu studierea fenomenelor METEO România și cu ajutorul oamenilor de-acolo, vom putea oferi cititorilor noștri „starea vremii” pentru fiecare zi a anului (Redacția).

Începem luna octombrie cu o vreme veritabilă de toamnă, cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei, ploi multe, soare absent de la prima întâlnire cu octombrie. Pe crestele montane va ninge. Temperaturile maxime nu trec de 16 – 18 grade prin bună parte din țară, cerul va fi acoperit de nori, ploile vor fi prezente prin cea mai mare parte a țării iar vântul va avea intensificări moderate mai ales prin zonele montane, Oltenia, Muntenia, Dobrogea.

Temperaturi 1 octombrie 2020

Prima noapte din octombrie vine cu minime cuprinse, în cea mai mare parte a țării, între 8 – 10, 11 grade. Valori ușor mai ridicate, spre 12 – 14 grade prin sudul extrem al Olteniei. Pe crestele montane vorbim de valori spre 0 grade sau chiar ușor negative (-1, –2 grade).

Maximele zilei nu trec de 16 – 18 grade prin Oltenia, Muntenia, sudul și estul Moldovei, în timp ce în Dobrogea vom avea chiar 20 – 21 de grade. Prin nordul Moldovei, Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana vorbim de maxime care nu trec de 12 – 14 grade, iar prin zonele montane vom avea 8 – 10 grade (cu 2- 4 grade pe creste).

Prognoza detaliată poate fi consultată aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...