ACTUALITATEPrognoză meteo | Cum va fi vremea de Rusalii

Prognoză meteo | Cum va fi vremea de Rusalii

Maximele zilei de vineri urcă până la 28 – 30 de grade prin Banat, Crișana, mare parte din Oltenia, în timp ce prin Maramureș, mare parte din Transilvania, nordul Moldovei ne oprim la 27 – 28 de grade. În centrul și sudul Moldovei, sudul Transilvaniei, estul Olteniei, Muntenia și Dobrogea avem parte de temperaturi modeste, doar 22 – 23 de grade, cu 14 – 15 grade prin zonele montane.

Și pe parcursul zilei de sâmbătă avem parte de aceeași distribuție a valorilor termice, iar prin Dobrogea vorbim chiar de maxime ușor mai scăzute decât vineri, 18 – 20 de grade.

Maximele zilei de duminică vor atinge 23 – 25 de grade în cea mai mare parte a țării, excepția urmând să fie dată de Banat și Crișana, care rămân la valori de 28 – 29 de grade. În zonele montane vom avea 18 – 19 grade, cu 13 – 14 grade pe creste.

Toate aceste zile de minivacanță de Rusalii vor sta sub semnul ploilor, furtunilor, descărcărilor electrice, căderilor de grindină, vântului cu aspect de vijelie. Și asta la nivelul întregii țări, dar cele mai afectate regiuni vor fi Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia și zonele montane.

Prognoza integrală este aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...