vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEPrognoză meteo | Cum va fi vremea de Rusalii

Prognoză meteo | Cum va fi vremea de Rusalii

Maximele zilei de vineri urcă până la 28 – 30 de grade prin Banat, Crișana, mare parte din Oltenia, în timp ce prin Maramureș, mare parte din Transilvania, nordul Moldovei ne oprim la 27 – 28 de grade. În centrul și sudul Moldovei, sudul Transilvaniei, estul Olteniei, Muntenia și Dobrogea avem parte de temperaturi modeste, doar 22 – 23 de grade, cu 14 – 15 grade prin zonele montane.

Și pe parcursul zilei de sâmbătă avem parte de aceeași distribuție a valorilor termice, iar prin Dobrogea vorbim chiar de maxime ușor mai scăzute decât vineri, 18 – 20 de grade.

Maximele zilei de duminică vor atinge 23 – 25 de grade în cea mai mare parte a țării, excepția urmând să fie dată de Banat și Crișana, care rămân la valori de 28 – 29 de grade. În zonele montane vom avea 18 – 19 grade, cu 13 – 14 grade pe creste.

Toate aceste zile de minivacanță de Rusalii vor sta sub semnul ploilor, furtunilor, descărcărilor electrice, căderilor de grindină, vântului cu aspect de vijelie. Și asta la nivelul întregii țări, dar cele mai afectate regiuni vor fi Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia și zonele montane.

Prognoza integrală este aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE