ACTUALITATEPrognoză meteo 25 octombrie 2020 – ploi multe, temperaturi în scădere!

Prognoză meteo 25 octombrie 2020 – ploi multe, temperaturi în scădere!

Ne așteaptă o zi cu ploi pe arii extinse, soarele va lipsi din peisaj dar în multe zone temperaturile vor rămâne peste valorile caracteristice datei din calendar.

Urmează o noapte cu temperaturi plăcute la nivelul întregii țări, cu valori de la 10 spre 12, izolat chiar 14 grade. În zonele montane ne oprim la minime de 8- 9 grade, cu 4 – 6 grade pe creste.

Maximele mai ajung la valori de 16 – 18, izolat 20 de grade doar prin estul Munteniei, sudul Moldovei, Dobrogea, dar și prin Banat și Crișana, pentru ca în restul țării să ne oprim la valori de 12- 14, 15 grade. În zonele montane nu se ating decât temperaturi maxime de 8 – 10 grade, cu 3 – 4 grade pe creste.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...