ACTUALITATE Prognoză meteo 25 octombrie 2020 – ploi multe, temperaturi în scădere!

Prognoză meteo 25 octombrie 2020 – ploi multe, temperaturi în scădere!

Ne așteaptă o zi cu ploi pe arii extinse, soarele va lipsi din peisaj dar în multe zone temperaturile vor rămâne peste valorile caracteristice datei din calendar.

Urmează o noapte cu temperaturi plăcute la nivelul întregii țări, cu valori de la 10 spre 12, izolat chiar 14 grade. În zonele montane ne oprim la minime de 8- 9 grade, cu 4 – 6 grade pe creste.

Maximele mai ajung la valori de 16 – 18, izolat 20 de grade doar prin estul Munteniei, sudul Moldovei, Dobrogea, dar și prin Banat și Crișana, pentru ca în restul țării să ne oprim la valori de 12- 14, 15 grade. În zonele montane nu se ating decât temperaturi maxime de 8 – 10 grade, cu 3 – 4 grade pe creste.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate