ACTUALITATE Prognoză meteo 23 octombrie 2020 – mult soare!

Prognoză meteo 23 octombrie 2020 – mult soare!

Ne așteaptă o nouă zi plăcută, cu mult soare, cu temperaturi mai mari decât normalul perioadei. Și pe parcursul zilei de mâine vremea păstrează în continuare caracteristicile zilelor precedente, în condițiile în care nici din punct de vedere sinoptic nu apar modificări. Suntem tot sub influența aceluiași anticiclon, cu centrul baric Otmar poziționat acum în estul bazinului Mării Negre.

Din punct de vedere al circulației, tot pe sector V – E, țara noastră rămâne în sector foarte cald, cu abateri termice la 850 hPa care pot ajunge și la +8 spre +10 grade față de valorile normale ale perioadei.

Prognoza detaliată o puteți citi pe accesând acest link.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite