ACTUALITATEPrognoză meteo 23 octombrie 2020 – mult soare!

Prognoză meteo 23 octombrie 2020 – mult soare!

Ne așteaptă o nouă zi plăcută, cu mult soare, cu temperaturi mai mari decât normalul perioadei. Și pe parcursul zilei de mâine vremea păstrează în continuare caracteristicile zilelor precedente, în condițiile în care nici din punct de vedere sinoptic nu apar modificări. Suntem tot sub influența aceluiași anticiclon, cu centrul baric Otmar poziționat acum în estul bazinului Mării Negre.

Din punct de vedere al circulației, tot pe sector V – E, țara noastră rămâne în sector foarte cald, cu abateri termice la 850 hPa care pot ajunge și la +8 spre +10 grade față de valorile normale ale perioadei.

Prognoza detaliată o puteți citi pe accesând acest link.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...