ACTUALITATE Prognoză meteo 23 octombrie 2020 – mult soare!

Prognoză meteo 23 octombrie 2020 – mult soare!

Ne așteaptă o nouă zi plăcută, cu mult soare, cu temperaturi mai mari decât normalul perioadei. Și pe parcursul zilei de mâine vremea păstrează în continuare caracteristicile zilelor precedente, în condițiile în care nici din punct de vedere sinoptic nu apar modificări. Suntem tot sub influența aceluiași anticiclon, cu centrul baric Otmar poziționat acum în estul bazinului Mării Negre.

Din punct de vedere al circulației, tot pe sector V – E, țara noastră rămâne în sector foarte cald, cu abateri termice la 850 hPa care pot ajunge și la +8 spre +10 grade față de valorile normale ale perioadei.

Prognoza detaliată o puteți citi pe accesând acest link.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite