ACTUALITATEPrognoză meteo 20 octombrie 2020 - porniți caloriferele, înghețăm de frig la...

Prognoză meteo 20 octombrie 2020 – porniți caloriferele, înghețăm de frig la noapte!

După ce trecem de o noapte deosebit de rece, ziua de mâine se va arăta a fi una de toamnă plăcută, fără fenomene meteo deosebite. Noaptea care urmează se anunță deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, cu valori minime care vor fi negative în zonele montane, Transilvania, prin nordul Moldovei (-1 spre –2, –3 grade), în timp ce în restul țării nu vor trece de 0 – 2, 3 grade. Valori minime ceva mai ridicate vom avea doar prin Dobrogea (4 – 6, 7 grade).

Maximele zilei pleacă de la valori de 8 – 10 grade prin zonele montane (cu 2 – 4 grade pe creste), 10 – 12 grade prin nordul și centrul Moldovei, prin Transilvania și Maramureș, respectiv 14 – 16 grade în restul țării.

Prognoza detaliată o puteți citi pe site.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite