ACTUALITATEPrognoză meteo 20 octombrie 2020 - porniți caloriferele, înghețăm de frig la...

Prognoză meteo 20 octombrie 2020 – porniți caloriferele, înghețăm de frig la noapte!

După ce trecem de o noapte deosebit de rece, ziua de mâine se va arăta a fi una de toamnă plăcută, fără fenomene meteo deosebite. Noaptea care urmează se anunță deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, cu valori minime care vor fi negative în zonele montane, Transilvania, prin nordul Moldovei (-1 spre –2, –3 grade), în timp ce în restul țării nu vor trece de 0 – 2, 3 grade. Valori minime ceva mai ridicate vom avea doar prin Dobrogea (4 – 6, 7 grade).

Maximele zilei pleacă de la valori de 8 – 10 grade prin zonele montane (cu 2 – 4 grade pe creste), 10 – 12 grade prin nordul și centrul Moldovei, prin Transilvania și Maramureș, respectiv 14 – 16 grade în restul țării.

Prognoza detaliată o puteți citi pe site.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...