News ȘTIRI Prognoză meteo 13 octombrie 2020 – Vin ploi, ninsori, vânt puternic!

Prognoză meteo 13 octombrie 2020 – Vin ploi, ninsori, vânt puternic!

Se schimbă vremea, mai radical prin Banat, Crișana, Maramureș, zonele montane, Oltenia, unde temperaturile scad drastic, apar ploi dar și lapoviță și ninsori (la altitudini mari). Dar nici restul țării nu scapă de ploi, iar vântul va fi intens la nivelul întregii țări.

La începutul nopții avem ploi prin vestul Banatului, Crișanei și prin zonele montane. Pe parcursul nopții și până la orele dimineții ploile apar și prin Moldova, vestul Olteniei, pentru ca până la orele prânzului ploile să se extindă și prin Crișana, Maramureș, Transilvania, vestul Munteniei, ploi care vor fi și moderate / intense. Odată cu orele serii ploile se concentrează pe Banat, Crișana, Maramureș, nordul Transilvaniei, Moldova, răzleț și prin estul Munteniei. De menționat că pe crestele Apusenilor vom avea parte de lapoviță și ninsori.

Cantitățile de precipitații vor fi importante prin Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia, vestul Munteniei, unde se pot acumula 15 – 20, 25 l/mp, iar prin zonele montane vorbim de 40 – 50, 60 l/mp.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

 

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate