ACTUALITATEPrognoză meteo 13 octombrie 2020 – Vin ploi, ninsori, vânt puternic!

Prognoză meteo 13 octombrie 2020 – Vin ploi, ninsori, vânt puternic!

Se schimbă vremea, mai radical prin Banat, Crișana, Maramureș, zonele montane, Oltenia, unde temperaturile scad drastic, apar ploi dar și lapoviță și ninsori (la altitudini mari). Dar nici restul țării nu scapă de ploi, iar vântul va fi intens la nivelul întregii țări.

La începutul nopții avem ploi prin vestul Banatului, Crișanei și prin zonele montane. Pe parcursul nopții și până la orele dimineții ploile apar și prin Moldova, vestul Olteniei, pentru ca până la orele prânzului ploile să se extindă și prin Crișana, Maramureș, Transilvania, vestul Munteniei, ploi care vor fi și moderate / intense. Odată cu orele serii ploile se concentrează pe Banat, Crișana, Maramureș, nordul Transilvaniei, Moldova, răzleț și prin estul Munteniei. De menționat că pe crestele Apusenilor vom avea parte de lapoviță și ninsori.

Cantitățile de precipitații vor fi importante prin Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia, vestul Munteniei, unde se pot acumula 15 – 20, 25 l/mp, iar prin zonele montane vorbim de 40 – 50, 60 l/mp.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

 

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate