ACTUALITATEPrognoză meteo 13 octombrie 2020 – Vin ploi, ninsori, vânt puternic!

Prognoză meteo 13 octombrie 2020 – Vin ploi, ninsori, vânt puternic!

Se schimbă vremea, mai radical prin Banat, Crișana, Maramureș, zonele montane, Oltenia, unde temperaturile scad drastic, apar ploi dar și lapoviță și ninsori (la altitudini mari). Dar nici restul țării nu scapă de ploi, iar vântul va fi intens la nivelul întregii țări.

La începutul nopții avem ploi prin vestul Banatului, Crișanei și prin zonele montane. Pe parcursul nopții și până la orele dimineții ploile apar și prin Moldova, vestul Olteniei, pentru ca până la orele prânzului ploile să se extindă și prin Crișana, Maramureș, Transilvania, vestul Munteniei, ploi care vor fi și moderate / intense. Odată cu orele serii ploile se concentrează pe Banat, Crișana, Maramureș, nordul Transilvaniei, Moldova, răzleț și prin estul Munteniei. De menționat că pe crestele Apusenilor vom avea parte de lapoviță și ninsori.

Cantitățile de precipitații vor fi importante prin Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia, vestul Munteniei, unde se pot acumula 15 – 20, 25 l/mp, iar prin zonele montane vorbim de 40 – 50, 60 l/mp.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

 

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite