ACTUALITATE Prognoză meteo 07 noiembrie 2020 – România este în ceață!

Prognoză meteo 07 noiembrie 2020 – România este în ceață!

Ne așteaptă o zi mohorâtă, cu ceață prin multe zone, iar temperaturile vor nu vor trece decât izolat și pe arii restrânse de 10 – 12 grade. Pe parcursul nopții avem condiții de ceață prin Banat, Apuseni, Maramureș, zonele montane, prin Oltenia, Muntenia, izolat și prin Transilvania, ceață care va dispărea odată cu orele prânzului.

Seara și finalul zilei readuc ceața pe arii extinse din Oltenia, Muntenia, Banat, prin zonele montane, NV Transilvaniei, Maramureș și nordul Moldovei.


Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite