ACTUALITATEPrognoză meteo 07 noiembrie 2020 – România este în ceață!

Prognoză meteo 07 noiembrie 2020 – România este în ceață!

Ne așteaptă o zi mohorâtă, cu ceață prin multe zone, iar temperaturile vor nu vor trece decât izolat și pe arii restrânse de 10 – 12 grade. Pe parcursul nopții avem condiții de ceață prin Banat, Apuseni, Maramureș, zonele montane, prin Oltenia, Muntenia, izolat și prin Transilvania, ceață care va dispărea odată cu orele prânzului.

Seara și finalul zilei readuc ceața pe arii extinse din Oltenia, Muntenia, Banat, prin zonele montane, NV Transilvaniei, Maramureș și nordul Moldovei.


Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...