ACTUALITATEProf.Dr. Vlad Ciurea: Cu cât operațiile sunt mai grele, cu atât devii...

Prof.Dr. Vlad Ciurea: Cu cât operațiile sunt mai grele, cu atât devii mai credincios din ateu / Poporul român este unul vesel, dacă nu-i dai voie să se manifeste, atunci apăsarea este mult mai mare

Unul dintre cei mai mari neurochirurgi români, Prof. Dr. Vlad Ciurea, spune că înainte de fiecare operație se roagă și cere ajutorul lui Dumnezeu.

El afirmă că experiența l-a învățat că cu cât operația devine mai complexă, medicul realizează ajutorul lui Dumnezeu.

„Cu cât operațiile sunt mai grele, cu atât devii mai credincios din ateu. La un moment dat, chiar simți în buricele degetelor ce vrei să exprimi psihic”, a spus el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ceea ce privește efectul restricțiilor din pandemie, dr. Ciurea a explicat că interdicțiile repetate au dus la boli, iar pentru cei mai în vârstă, situația a fost cu atât mai grea.

„Seniorii, dacă îi închidem între patru pereți, nu te du la piață, nu te întâlni cu Costică – el are virusul și te poate infecta -, dacă aluneci, etc, devin captivi unei mici închisori. Ce înseamnă închisoare? Soare închis. Ce înseamnă aceasta? Că l-ai limitat. Și orizontul s-a limitat.

Văd aproape în fiecare zi, un caz care a fost la limită, care merge spre o boală neurodegenerativă. Acestea-s foarte multe: demențele, parkinson, alzheimer.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Toate lucrurile acestea se datorează acestei pandemiei, plus-minus dacă ai avut boala, dacă ai avut boala e și mai grav, plus-minus întregii stări de tensiune, de panică, de apăsare care este în populația din România. Poporul român este unul vesel, dacă nu-i dai voie să se manifeste, atunci apăsarea este mult mai mare și trebuie să ieșim din situația aceasta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cel mai bine este să vorbim de la om la om, să ieșim din casă.

Când ți se spune că totul e interzis, când ni se spune numai nu, nu, nu, te afectează. Toate aceste închideri fac rău”, a declarat el la Trinitas TV.

În final, dr. Ciurea a transmis un mesaj de speranță românilor:

„Mesajul meu pentru români este foarte simplu: Dragi români aveți încredere în destinul acestei țări. Această țară a fost binecuvântată de Dumnezeu și de Maica Domnului. Trebuie să avem credință și Biserica Creștină și care ne vor scoate din situația grea în care ne aflăm. Vom învinge”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...