ACTUALITATEProf. dr. Virgil Păunescu: Nu știm ce efecte pe termen lung au...

Prof. dr. Virgil Păunescu: Nu știm ce efecte pe termen lung au vaccinurile anti-Covid. Teama de efectele secundare ale acestora e justificată

Vicepreședintele Academiei de Științe Medicale, prof. dr. Virgil Păunescu, a declarat că teama de efectele secundare pe termen lung ale vaccinurilor anti-Covid existente acum pe piață este justificată, informează National.ro.

Acesta consideră că principalii vinovați de zădărnicire a combaterii bolii sunt cei care s-au ocupat de această pandemie.

„Cel puțin persoanele vulnerabile ar trebui vaccinate, pentru că vaccinul are bubele pe care le are, că îl faci din 6 în 6 luni, ca și spălatul pe dinți, mâine-poimâine, dar nu avem altceva mai bun la ora actuală. Este adevărat că nu știm ce va fi pe termen lung, ce efecte vor avea vaccinurile, că a trecut mai puțin de un an de zile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Teama oamenilor de efectele pe termen lung este cam justificată. Pe de altă parte, nu pot să spun <<stați și muriți cu zile și nu vă vaccinați>>, în special populației vulnerabile, că asta este problema. Povestea asta cu copiii este iarăși din zona exagerărilor, mai ales cei pe care vor ăștia să-i vaccineze acum, de 6-12 ani, nou-născuți, gravide, neconcepuți, te miri ce.

Pentru 10-20 de copii la Terapie Intensivă, dar fără niciun deces, ar trebui să fii un pic mai precaut. Măsura a fost luată, evident, ca să-i oblige pe oameni să se vaccineze. Dar aceste șmecherii într-o problemă atât de serioasă nu fac decât să decredibilizeze campania.

Principalii vinovați de zădărnicire a combaterii bolii sunt cei care s-au ocupat de această pandemie. Ei au făcut tot ce le-a trecut prin cap și rezultatul a fost că populația nu s-a vaccinat.”, a declarat domnul Păunescu.

Specialistul în imunologie a subliniat faptul că au existat zeci de mii de efecte secundare care nu au fost raportate la instituțiile europene și nici la Organizația Mondială a Sănătății.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Firmele își fac rău între ele acuzându-se de tot felul de lucruri. Și atunci cum să mai crezi într-un guvern care ți-a spus că ai Johnson&Johnson la dispoziție, după care vine competiția și îți arată că mor ăia și ce efect nenorocit are.

Din informația pe care o am eu, deși nu o am la prima mână, România, deși are zeci de mii de efecte secundare, nu le-a raportat la instituțiile europene și nici la OMS, ca urmare, unele vaccinuri figurează cu mai puține efecte secundare decât altele, pe un mecanism de cenzură națională.”, a precizat Virgil Păunescu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. deci imbecilul asta „oncogen” ne sfatuieste sa ne folosim batranii drept cobai…pe bune? hai siktir mengele! se pare ca Romania s-a umplut de mengele ca medicii adevarati si specialistii sunt disparuti ca magarul in ceata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...