duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEProcurorii nu vor să-i returneze telefonul lui George Simion pentru că susțin...

Procurorii nu vor să-i returneze telefonul lui George Simion pentru că susțin că nu poate demonstra că este al său

Președinte AUR și candidat la funcția de președinte al României, George Simion afirmă că procurorii nu vor să-i returneze telefonul confiscat pe motiv că politicianul nu a prezentat nicio dovadă că ar fi al său.

„Vă comunicăm că s-a dispus respingerea cererii de restituire a unui terminal mobil, înaintată de la adresa de email george.simion@cdep.ro, întrucât nu a fost individualizat terminalul mobil solicitat și cartela SIM, prin referire la seria IMEI a acestora și nu s-a făcut dovada calității de proprietar, în contextul în care nu au fost depuse acte doveditoare a calității de proprietar”, se precizează în adresa primită de Simion și publicată de acesta pe blogul său.

Simion cere intervenția autorităților față de comportamentul procurorului, pe care-l numește demn de Rusia sau Belarus.

„Rog, pe această cale, Procurorul General și Inspecția Judiciară să intervină pentru a opri abuzurile domnului procuror Rareș Petru Stan, abuzuri care par a fi similare cu cele din țări precum Belarus și Rusia. Este inacceptabil ca un membru al Procuraturii Generale să fie lăsat să își creeze propriul său „câmp tactic”, lovind în stânga și în dreapta, agățându-se de toate dosarele cu risc înalt de mediatizare pentru a-și construi o carieră.

Sunt primul om politic care și-a anunțat candidatura la Prezidențiale în acest an. Evident, i-am deranjat pe băieții șmecheri din sistem. În același timp, sunt singurul candidat la funcția de Președinte care și-a prezentat planul politic – Planul Simion. Sunt conștient că mi-am pus în cap o bună parte din statul-paralel care a ținut această țară în sărăcie în ultimii 34 de ani. Vor să mă doboare, dar n-au înțeles un lucru important: vă am în spate pe voi!

Anul acesta ne luăm țara înapoi din mâinile lor. Și de la anul ne asigurăm că legea va fi respectată în România de toți, nu doar de „fraierii” care își plătesc taxele la timp și contribuie la bunăstarea societății”, a scris Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. În loc să menționeze cum şi de ce i-au luat telefonul, George îşi face campanie electorală.
  Ce legătură are planul Simion cu şterpelirea telefonului de către procuror?

  • Modul abuziv în care i-a fost luat telefonul, la fel cum au fost luate telefoanele și calculatoarele a încă cel puțin 9 persoane implicate în coordonarea campaniei de comasate, a fost foarte mediatizat – au fost conferințe de presă, proteste, declarați șamd.

   Faptul că o autoritate, un procuror, sechestrează abuziv cuiva un telefon/cartelă asociate cu zeci de mii de contacte este o mare problemă în activitatea pe care o duce acela. Aici e vorba de campania electorală pentru prezidențiale. Nu e acuzat, e doar martor într-un proces de 2 bani – că s-ar fi donat copiat câteva mii de semnături strânse de AUR altui candidat la europarlamentare.

   Dacă ar fi fost într-adevăr interesați în rezolvarea cazului n-ar fi ținut acele telefoane și calculatoare cu lunile de zile, fiind luate chiar la începutul ultimei săptămâni din campania trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE