ACTUALITATEProcedura de testare a copiilor în școli: Elevii și profesorii trebuie să...

Procedura de testare a copiilor în școli: Elevii și profesorii trebuie să fie NEMÂNCAȚI și să nu bea nimic cu O ORĂ ÎNAINTE. Un copil ar putea fi ținut nemâncat și izolat ore-n șir

A fost finalizată procedura de testare cu teste rapide antigen din salivă pentru elevii din unitățile de învățământ. Conform acestui document, elevii și profesorii sau personalul școlii care urmează să fie testat nu trebuie să mănânce sau să bea nimic cu cel puțin o oră înainte de efectuarea testului, scrie EduPedu.

Testarea trebuie să se facă în zilele de luni și joi, înaintea începerii orelor de curs, prevede procedura.

Testele folosite și recipientele lor sunt „considerate deșeuri medicale cu potențial infecțios” și vor fi colectate printr-o procedură specială specificată într-un ordin din 2012 pentru colectarea deșeurilor medicale.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În procedură nu este specificată obținerea vreunui acord din partea părinților pentru testarea copiilor. Testarea prin salivă se poate dovedi un chin pentru copii, mai ales că pe lângă „negativ” și „pozitiv”, aceste teste prevăd posibilitatea de „neconcludent”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În acest caz, copilul trebuie să treacă din nou prin această procedură de testare, până iese „negativ” sau „pozitiv”. În cazul în care ar ieși „pozitiv”, documentele autorităților prevăd că cel mic este „izolat în cabinetul medical sau în spațiul special desemnat și organizat”, în timp ce i se anunță părinții.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Într-un final, asupra elevului se aplică testarea prin metoda RT-PCR. Astfel, un copil – în funcție de momentul testării prin salivă – ar putea aștepta ore în șir nemâncat și izolat pentru a i se face un test PCR, pentru ca în final să fie negativ.

Iar toată această procedură ar trebui făcută de două ori pe săptămână.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate