ACTUALITATEProcedura de testare a copiilor în școli: Elevii și profesorii trebuie să...

Procedura de testare a copiilor în școli: Elevii și profesorii trebuie să fie NEMÂNCAȚI și să nu bea nimic cu O ORĂ ÎNAINTE. Un copil ar putea fi ținut nemâncat și izolat ore-n șir

A fost finalizată procedura de testare cu teste rapide antigen din salivă pentru elevii din unitățile de învățământ. Conform acestui document, elevii și profesorii sau personalul școlii care urmează să fie testat nu trebuie să mănânce sau să bea nimic cu cel puțin o oră înainte de efectuarea testului, scrie EduPedu.

Testarea trebuie să se facă în zilele de luni și joi, înaintea începerii orelor de curs, prevede procedura.

Testele folosite și recipientele lor sunt „considerate deșeuri medicale cu potențial infecțios” și vor fi colectate printr-o procedură specială specificată într-un ordin din 2012 pentru colectarea deșeurilor medicale.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În procedură nu este specificată obținerea vreunui acord din partea părinților pentru testarea copiilor. Testarea prin salivă se poate dovedi un chin pentru copii, mai ales că pe lângă „negativ” și „pozitiv”, aceste teste prevăd posibilitatea de „neconcludent”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În acest caz, copilul trebuie să treacă din nou prin această procedură de testare, până iese „negativ” sau „pozitiv”. În cazul în care ar ieși „pozitiv”, documentele autorităților prevăd că cel mic este „izolat în cabinetul medical sau în spațiul special desemnat și organizat”, în timp ce i se anunță părinții.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Într-un final, asupra elevului se aplică testarea prin metoda RT-PCR. Astfel, un copil – în funcție de momentul testării prin salivă – ar putea aștepta ore în șir nemâncat și izolat pentru a i se face un test PCR, pentru ca în final să fie negativ.

Iar toată această procedură ar trebui făcută de două ori pe săptămână.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...