ACTUALITATEPrimul pas spre demiterea Avocatului Poporului, Renate Weber. Parlamentarii au respins raportul...

Primul pas spre demiterea Avocatului Poporului, Renate Weber. Parlamentarii au respins raportul de activitate pentru 2020

Comisiile juridice reunite au respins, marți, rapoartele de activitate ale Avocatului Poporului, Renate Weber, pentru 2020, anunță Digi24.

Potrivit sursei citate, acesta este primul pas spre demiterea lui Renate Weber, urmând ca plenul reunit să voteze raportul comisiilor. În cazul unui vot de respingere, Avocatul Poporului este demis.

Ședința comsiilor juridice a fost una tensionată. Încă de la începutul discuțiilor, social democrații au acuzat că se vrea schimbarea Avocatului Poporului „pentru că a avut dreptate de foarte multe ori”. Parlamentarii PSD și AUR au părăsit ședința comisiei.

În sală au rămas parlamentarii PNL, USR PLUS și UDMR, care au votat împotriva rapoartelor de activitate.

Avocatul Poporului, Renate Weber, a făcut o serie de declarații prin care s-a poziționat împotriva obligativității vaccinării sau discriminării în funcție de vaccinare.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate