ACTUALITATEPrimarul USR al Brașovului, Allen Coliban, acuzat că a mințit în CV....

Primarul USR al Brașovului, Allen Coliban, acuzat că a mințit în CV. A fost exmatriculat din cadrul Facultății de Automatică, deși declara că i-a urmat cursurile

Primarul municipiului Brașov, vicepreședintele USR Allen Coliban este acuzat că a mințit în CV trecând la studii că a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din București, când de fapt a fost exmatriculat, scrie Newsbv.ro.

Potrivit sursei citate, dezvăluirea a fost făcută de doi profesori universitari din București, Ciprian Dobre, care este și prodecan la Facultatea de Automatică, respectiv Traian Rebedea.

„Vai de România fără hoție – pentru că este o hoție sa minți că ai o diploma. Dl. Coliban, aproape 20 de ani ați mințit că sunteți absolvent al A&C. Acum ștergeți repede urmele. Mă întreb dacă un om care minte de 17+ ani este un om nou, care va aduce schimbare reală în România. Și oare mai este întreg la cap sau este un om frustrat, dacă a trebuit să mintă atâta timp. Vă dați seama că poate acum află toate rudele și cunoștințele sale adevărul”, a scris pe Facebook Traian Rebedea.

Informația a fost confirmată și de prodecanul Facultății de Automatică, Ciprian Dobre.

„Nu îl cunosc şi nu am nimic cu el. Dar cum să spui că eşti absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din UPB, dar, de fapt, să figurezi că ai fost exmatriculat şi nu ai susţinut licenţa?”, a scris Ciprian Dobre pe Facebook.

După aceste dezvăluiri, Allen Coliban și-a modificat CV-ul atât pe site-ul Senatului României, cât și pe site-ul USR, anunță sursa citată.

După cum a relatat R3Media, și vicepremierul PNL, Raluca Turcan, a trecut informații neadevărate în CV, menționând în CV-ul oficial studii masterale la SNSPA pe care nu le-a absolvit de mai bine de 21 de ani.

Nici șeful Grupului pentru Comunicare Strategică (GCS), consilierul de Stat în Cabinetul Orban, Andi Manciu, nu are diplomă de licență.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...