ACTUALITATEPrimarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță controale în mare forță la terase

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță controale în mare forță la terase

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, sâmbătă, intensificarea controalelor la terasele din București, considerându-le spații aglomerate, în ciuda frigului care a pus stăpânire pe oraș în ultimele zile.

Edilul a avertizat, la Digi24, că vor urma controale “în mare forță” ale Poliției și Jandarmeriei la terasele din Capitală, pentru respectarea măsurilor sanitare de prevenție.

“De această chestiune, controale în spații aglomerate, se ocupă Poliția, Jandermeria și Poliția Locală. Am avut aseară (joi-n.red.) o discuție cu ei. În linii mari, locurile în care măsurile sunt respectate cel mai puțin sau încălcate cel mai mult, sunt terasele, care se transformă spre noapte în cluburi. Acolo o să intervenim în mare forță”, a afirmat primarul.

Totodată, acesta a spus că trebuie efectuate controale și în transportul în comun din oraș și cel metropolitan.

“Unul dintre lucrurile pe care o să le facem cu siguranță este să controlăm transportul public între București și localitățile învecinate, ca oamenii să poarte mască în respectivele mijloace de transport”, a declarat Nicușor Dan.

El a mai transmis că este de acord cu închiderea școlilor, dacă specialișii consideră copiii un factor de transmitere a coronavirusului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...