ACTUALITATE Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță controale în mare forță la terase

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță controale în mare forță la terase

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, sâmbătă, intensificarea controalelor la terasele din București, considerându-le spații aglomerate, în ciuda frigului care a pus stăpânire pe oraș în ultimele zile.

Edilul a avertizat, la Digi24, că vor urma controale “în mare forță” ale Poliției și Jandarmeriei la terasele din Capitală, pentru respectarea măsurilor sanitare de prevenție.

“De această chestiune, controale în spații aglomerate, se ocupă Poliția, Jandermeria și Poliția Locală. Am avut aseară (joi-n.red.) o discuție cu ei. În linii mari, locurile în care măsurile sunt respectate cel mai puțin sau încălcate cel mai mult, sunt terasele, care se transformă spre noapte în cluburi. Acolo o să intervenim în mare forță”, a afirmat primarul.

Totodată, acesta a spus că trebuie efectuate controale și în transportul în comun din oraș și cel metropolitan.

“Unul dintre lucrurile pe care o să le facem cu siguranță este să controlăm transportul public între București și localitățile învecinate, ca oamenii să poarte mască în respectivele mijloace de transport”, a declarat Nicușor Dan.

El a mai transmis că este de acord cu închiderea școlilor, dacă specialișii consideră copiii un factor de transmitere a coronavirusului.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate