ACTUALITATE Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță controale în mare forță la terase

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță controale în mare forță la terase

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, sâmbătă, intensificarea controalelor la terasele din București, considerându-le spații aglomerate, în ciuda frigului care a pus stăpânire pe oraș în ultimele zile.

Edilul a avertizat, la Digi24, că vor urma controale “în mare forță” ale Poliției și Jandarmeriei la terasele din Capitală, pentru respectarea măsurilor sanitare de prevenție.

“De această chestiune, controale în spații aglomerate, se ocupă Poliția, Jandermeria și Poliția Locală. Am avut aseară (joi-n.red.) o discuție cu ei. În linii mari, locurile în care măsurile sunt respectate cel mai puțin sau încălcate cel mai mult, sunt terasele, care se transformă spre noapte în cluburi. Acolo o să intervenim în mare forță”, a afirmat primarul.

Totodată, acesta a spus că trebuie efectuate controale și în transportul în comun din oraș și cel metropolitan.

“Unul dintre lucrurile pe care o să le facem cu siguranță este să controlăm transportul public între București și localitățile învecinate, ca oamenii să poarte mască în respectivele mijloace de transport”, a declarat Nicușor Dan.

El a mai transmis că este de acord cu închiderea școlilor, dacă specialișii consideră copiii un factor de transmitere a coronavirusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite