ACTUALITATEPrima măsură luată de Ministrul Vlad Voiculescu după tragedia de la Matei...

Prima măsură luată de Ministrul Vlad Voiculescu după tragedia de la Matei Balș: și-a schimbat fotografia de profil pe facebook. Klaus Iohannis a plecat la ski

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a schimbat poza de la profilul de facebook după incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală.

Aceasta a fost singura măsură luată de șeful de la Sănătate după incidentul în care cinci oameni au murit, dintre care patru carbonizați.

În altă ordine de idei, nici Președintele Iohannis nu a fost mai empatic. El a plecat la schi la Păltiniș, de unde a transmis următorul mesaj: „Vă invit să veniți”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...