ACTUALITATEPrima măsură luată de Ministrul Vlad Voiculescu după tragedia de la Matei...

Prima măsură luată de Ministrul Vlad Voiculescu după tragedia de la Matei Balș: și-a schimbat fotografia de profil pe facebook. Klaus Iohannis a plecat la ski

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a schimbat poza de la profilul de facebook după incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală.

Aceasta a fost singura măsură luată de șeful de la Sănătate după incidentul în care cinci oameni au murit, dintre care patru carbonizați.

În altă ordine de idei, nici Președintele Iohannis nu a fost mai empatic. El a plecat la schi la Păltiniș, de unde a transmis următorul mesaj: „Vă invit să veniți”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate