ACTUALITATEPrima măsură luată de Ministrul Vlad Voiculescu după tragedia de la Matei...

Prima măsură luată de Ministrul Vlad Voiculescu după tragedia de la Matei Balș: și-a schimbat fotografia de profil pe facebook. Klaus Iohannis a plecat la ski

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a schimbat poza de la profilul de facebook după incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală.

Aceasta a fost singura măsură luată de șeful de la Sănătate după incidentul în care cinci oameni au murit, dintre care patru carbonizați.

În altă ordine de idei, nici Președintele Iohannis nu a fost mai empatic. El a plecat la schi la Păltiniș, de unde a transmis următorul mesaj: „Vă invit să veniți”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite