marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEPrima maşină agrointeligentă electrică, cu un cost de exploatare de 5 lei...

Prima maşină agrointeligentă electrică, cu un cost de exploatare de 5 lei la 100 de kilometri, se va produce la Brașov

O autoutililtară electrică  se află în stadiul de prototip la Braşov.  Aceasta s-ar produce în serie, după ce va primi toate avizele necesare, informează adevărul.ro.

Ideea aparține firmei Moveos. Aceasta a investit câteva sute de mii de euro pentru realizarea acestui model de  maşină agrointeligentă electrică, cu un cost de exploatare de doar 5 lei la 100 de kilometri.

Dezvoltatorii susțin că nu doar în agricultură poate fi folosită această mașină, ci și în   campinguri, resorturi turistice, complexe rezidenţiale, platforme industriale, depozite logistice, unităţi administrativ-teritoriale, porturi, grădini zoologice, chiar și pe stadioane.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Aceasta va avea o sarcină maximă de 500 de kilograme, o viteză maximă de 45 km/h, o autonomie de 80 de kilometri, iar bateriile se vor putea încărca în şase – opt ore, au explicat reprezentanții firmei Moveos, citați de sursa menționată.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Imediat după ce autoutilitara va fi certificată conform normelor româneşti, aceasta va primi numere galbene de la primării și se va putea circula cu aceasta pe drumurile publice. Reprezentanții companiei care au produs modelul prototip susțin că s-au gândit atât la reducerea costurilor de exploatare pentru fermieri, dar și pentru protecția mediului, scopul fiind reducerea emisiilor de carbon.

 

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE