vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEPrim-vicepreşedintele partidului AUR îi cere demisia lui Marcel Ciolacu: Fraudarea majoră a...

Prim-vicepreşedintele partidului AUR îi cere demisia lui Marcel Ciolacu: Fraudarea majoră a alegerilor apare oficial şi în scris – jumătate de milion de voturi anulate. Doar nu vă imaginaţi că aceste voturi au fost anulate de la PSD sau PNL

Prim-vicepreşedintele partidului AUR Marius Lulea îi cere demisia lui Marcel Ciolacu, afirmând că „fraudarea majoră a alegerilor apare oficial şi în scris – jumătate de milion de voturi anulate”.

Astfel, Marius Lulea a scris marți pe pagina sa de Facebook că alegerile au început cu frauda majoră a comasării, apoi cu graba lor şi se încheie cu procese verbale semnate în fals.

„Fraudarea Majoră a acestor alegeri apare oficial şi în scris: jumătate de milion de voturi anulate. Doar nu vă imaginaţi că aceste voturi au fost anulate de la PSD sau PNL. Alegerile au început cu frauda majoră a comasării, apoi cu graba lor şi se încheie cu procese verbale semnate în fals. Este jaf în toate secţiile de votare”, a scris Marius Lulea, marţi pe Facebook.

De asemenea, prim-vicepreședintele AUR a mai spus că, „premierul Marcel Ciolacu, dacă ne aflam într-o ţară europeană democratică, astăzi îşi prezinta demisia”.

„Dar România este o ţară în care instituţiile sunt capturate iar democraţia este mimată”, a conchis Lulea.

486.731 de voturi au fost declarate nule, conform datelor provizorii.

De asemenea, Dacian Cioloş reclamă nereguli, scrie Cotidianul.

„Când Marcel Ciolacu a dat OUG și a scos din secțiile de votare reprezentanții Partidului REPER am bănuit de ce o face și am ajuns până la Curtea Constituțională cu sesizarea noastră.
De ieri însă primim zeci de mesaje de la oameni care ne spun că deși au votat cu REPER, procesul verbal din secția în care au votat arată 0 voturi pentru partidul REPER.
Cel mai flagrant caz este al deputatei Oana Cambera, deputat și candidat REPER la europarlamentare, care a votat cu toată familia într-o secție din Tunari și în dreptul Partidului REPER apar 0 voturi în acea secție.

Partidul REPER a făcut cereri de renumărare către BEC și Birourile județene pentru secțiile care ne-au fost sesizate.
Dacă știți că ați votat Partidul REPER și aveți suspiciuni, verificați procesul verbal de la orice secție de votare aici: https://prezenta.roaep.ro/europarlamenta…/romania/pv-part/
Accesezi procese verbale-date parțiale, introduci județul și secția de votare, apoi poți vedea datele și fișierele PDF atașate”, a scris Ciolos pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Voturile partidelor fără reprezentanți în secție sunt anulate de reprezentanții prezenți. Este o practică permanentă, de la primele alegeri de după 1990, până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE