luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEPrim-ministrul Italiei, Giorgia Meloni: Trăim într-o eră în care tot ceea ce...

Prim-ministrul Italiei, Giorgia Meloni: Trăim într-o eră în care tot ceea ce ne definește este atacat. Avem nevoie să ne apărăm familiile, identitatea și pe Dumnezeu

„Economiile europene pot beneficia de pe urma unei anumite migraţii legale, dar migraţia nu este soluţia la criza demografică a continentului”, a declarat joi prim-ministrul italian, Giorgia Meloni, citată de Reuters.

Ea s-a adresat unui summit pe tema demografiei la Budapesta, găzduit de prim-ministrul Viktor Orban.

„Cred că o cotă de migraţie legală (…) poate aduce o contribuţie pozitivă la economiile noastre, dar rămân convinsă că ar fi mai responsabil pentru noi să încredinţăm cetăţenilor europeni soluţia la criza sistemului european de bunăstare”, a spus Meloni.

Meloni a mai spus că Ungaria, care stimulează crearea de familii, este exemplul perfect care arată că „femeile pot echilibra cariera cu familia”.

Coaliţia lui Meloni a ajuns la putere anul trecut promovând o agendă naţionalistă ce include o abordare dură a migraţiei, angajamente de a stimula rata natalităţii aflată la un minim istoric în Italia.

„Trăim într-o eră în care tot ceea ce ne definește este atacat. Acest lucru este periculos pentru identitatea noastră națională, pentru familie, pentru religia noastră. Este ceva care ne face conștienți de drepturile noastre și capabili să le apărăm. Fără această identitate suntem doar numere fără conștientizare, instrumente în mâna celor care vor să ne folosească”, a explicat premierul. De aceea avem nevoie de „o mare bătălie pentru apărarea familiilor, înseamnă apărarea identității, a lui Dumnezeu și a tuturor lucruri care ne-au construit civilizația”, a spus Meloni.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

 1. Lampedusa e în Italia, gestionată de Meloni (pepene).
  “Lampedusa a căzut. Ne vom aminti că pe 11 septembrie 2023, pe această insulă italiană, au debarcat peste o sută de bărci și peste 6.000 de migranți în 24 de ore, reprezentând o populație de 6.200 de locuitori.
  Lampedusa este simbolul corupției profunde a tehnocrației Uniunii Europene, ONG-urilor finanțate de elitele financiare și politicienii naționali. Dar și mai mult, este simbolul trădării, prostiei și neputinței celor care au fost aleși în Italia pentru a rezista acestei politici”.
  Via X
  https://twitter.com/LaurentOzon/status/1702083914150387772?t=3b6PndTLVf3zFwSerf0Nhg&s=19
  ANDRI
  15.09.2023 10:33
  Vucic si Meloni sunt slugi WEF, slugi ale antihristului. Orban e sluga lui Putin, cealalta față a monezii.
  Meloni e prietena de coca a lui Zelenski.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate