marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEPreședintele SUA, internat în spital, după infectarea cu coronavirus. Donald Trump: „Eu...

Președintele SUA, internat în spital, după infectarea cu coronavirus. Donald Trump: „Eu zic că mă simt foarte bine!”

Preşedintele Donald Trump a fost transportat, vineri, la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed pentru a fi tratat pentru covid, a declarat secretarul de presă de la Casa Albă, a anunțat presa internațională.

Liderul de la Casa Albă prezintă simptome ușoare ale bolii, iar decizia de a fi transportat la spital a venit ca o măsură suplimentară de precauție, a spus purtătorul de cuvânt al Casei Albe, anunță Digi24.

Înainte de internare, Donald Trump a înregistrat un scurt mesaj video.

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Merg la spitalul Walter Reed. Eu zic că mă simt foarte bine, dar vrem să ne asigurăm că e totul în regulă. Și prima doamnă se simte foarte bine. Așa că vă mulțumesc foarte mult, apreciez și nu voi uita niciodată”, a transmis Trump.

Starea sa de sănătate va fi monitorizată la spital pentru câteva zile, iar experții vor decide ce alte măsuri se vor lua. Atât la plecarea de la Casa Albă, cât și la sosirea la centrul medical Walter Reed, drum pe care l-a parcurs cu elicopterul, președintele Trump a mers neînsoțit, a purtat mască și a salutat presa.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate