ACTUALITATEPreședintele SUA, internat în spital, după infectarea cu coronavirus. Donald Trump: „Eu...

Președintele SUA, internat în spital, după infectarea cu coronavirus. Donald Trump: „Eu zic că mă simt foarte bine!”

Preşedintele Donald Trump a fost transportat, vineri, la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed pentru a fi tratat pentru covid, a declarat secretarul de presă de la Casa Albă, a anunțat presa internațională.

Liderul de la Casa Albă prezintă simptome ușoare ale bolii, iar decizia de a fi transportat la spital a venit ca o măsură suplimentară de precauție, a spus purtătorul de cuvânt al Casei Albe, anunță Digi24.

Înainte de internare, Donald Trump a înregistrat un scurt mesaj video.

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Merg la spitalul Walter Reed. Eu zic că mă simt foarte bine, dar vrem să ne asigurăm că e totul în regulă. Și prima doamnă se simte foarte bine. Așa că vă mulțumesc foarte mult, apreciez și nu voi uita niciodată”, a transmis Trump.

Starea sa de sănătate va fi monitorizată la spital pentru câteva zile, iar experții vor decide ce alte măsuri se vor lua. Atât la plecarea de la Casa Albă, cât și la sosirea la centrul medical Walter Reed, drum pe care l-a parcurs cu elicopterul, președintele Trump a mers neînsoțit, a purtat mască și a salutat presa.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...