marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEPreședintele Serbiei, Vucici: Lumea este pe punctul de fi cuprinsă de Al...

Președintele Serbiei, Vucici: Lumea este pe punctul de fi cuprinsă de Al Treilea Război Mondial / Despre mandatul TPI: Vestul arată că nu se teme de escaladarea conflictului

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucici, a declarat că se teme de faptul că începutul celui de-al Treilea Război Mondial nu este departe.

„Mă tem că nu suntem departe de începutul celui de-al treilea război mondial”, a spus liderul sârb, într-un discurs adresat națiunii.

Comentând emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin de către Tribunalul Penal Internațional (TPI), Vucici a declarat că este un semnal al Occidentului prin care se pune presiune asupra celor care nu s-au manifestat împotriva Rusiei, până acum.

„Prin asta (mandatul de arestare), Vestul demonstrează că nu se va opri și că îi pasă foarte puțin despre o posibilă escaladare a conflictului. Înseamnă vă Vestul caută să excercite o presiune asupra celor care nu au fost împotriva Rusiei până azi”, a declarat Vucici, adăugând că semnalul este adresat „tuturor țărilor care vor să colaboreze cu Rusia și președintele său că vor fi consecințe serioase”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE