luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEPreședintele Senatului, Anca Dragu, salută decizia CEDO privind vaccinarea obligatorie: Va fi...

Președintele Senatului, Anca Dragu, salută decizia CEDO privind vaccinarea obligatorie: Va fi luată în considerare de specialiști în România. Este un pas important

Președintele Senatului, Anca Dragu, consideră că este un pas important decizia CEDO potrivit căreia vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”, transmite Agerpres.

„Decizia CEDO pare că pune o ierarhie între drepturi şi spune cumva că dreptul la viață este important şi că într-o democrație trebuie respectate niște reguli. Democrația nu trebuie confundată cu lipsa regulii”, a declarat, vineri, la Senat, Anca Dragu, potrivit sursei citate.

Întrebată dacă această decizie a CEDO poate determina obligativitatea vaccinării anti-covid în România, Dragu a răspuns:

„Această decizie va fi luată în considerare de către specialiști când se va formula o recomandare sau alta. Dar este un pas important”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că, joi, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a transmis că vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”. Decizia a fost transmisă în speța unor copii cărora li s-a refuzat înscrierea la grădiniță în Republica Cehă pentru că nu erau vaccinați.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE