ACTUALITATEPreședintele Senatului, Anca Dragu, salută decizia CEDO privind vaccinarea obligatorie: Va fi...

Președintele Senatului, Anca Dragu, salută decizia CEDO privind vaccinarea obligatorie: Va fi luată în considerare de specialiști în România. Este un pas important

Președintele Senatului, Anca Dragu, consideră că este un pas important decizia CEDO potrivit căreia vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”, transmite Agerpres.

„Decizia CEDO pare că pune o ierarhie între drepturi şi spune cumva că dreptul la viață este important şi că într-o democrație trebuie respectate niște reguli. Democrația nu trebuie confundată cu lipsa regulii”, a declarat, vineri, la Senat, Anca Dragu, potrivit sursei citate.

Întrebată dacă această decizie a CEDO poate determina obligativitatea vaccinării anti-covid în România, Dragu a răspuns:

„Această decizie va fi luată în considerare de către specialiști când se va formula o recomandare sau alta. Dar este un pas important”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că, joi, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a transmis că vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”. Decizia a fost transmisă în speța unor copii cărora li s-a refuzat înscrierea la grădiniță în Republica Cehă pentru că nu erau vaccinați.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...