duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEApariție surpriză. Președintele Donald Trump a ieșit din spital ca să-și salute...

Apariție surpriză. Președintele Donald Trump a ieșit din spital ca să-și salute susținătorii

Președintele Donald Trump a ieșit din spitalul unde este internat în urma infectării cu coronavirus pentru a-și saluta susținătorii strânși în fața instituției, anunță Digi24.

Potrivit sursei citate,  președintele Trump și-a făcut apariția la bordul unui SUV de culoare neagră. Președintele stătea pe locul din dreapta spate și purta mască, la fel și bărbatul care stă pe locul din față, cel mai probabil acesta fiind un membru al echipei de securitate.

Scena a luat pe toată lumea prin surprindere, presa nu a fost anunțată despre o astfel de acțiune.

Ulterior, Casa Albă a transmis un comunicat în care a anunțat că Donald Trump s-a întors în salonul prezidențial din spitalul miliar Walter Reed după ce a făcut o „scurtă plimbare cu mașina, decisă în ultimul moment, pentru a-i saluta pe susținătorii săi de afară”.

Cu câteva ore înainte de a ieși din spital, imediat după conferința de presă de duminică a medicilor pe tema sănătății sale, Donald Trump postase pe contul de Twitter un mesaj de mulțumire către simpatizanții săi veniți în fața spitalului.

Preşedintele Donald Trump a fost transportat, vineri, la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed pentru a fi tratat pentru covid.

Ulterior, președintele Trump a transmis un mesaj video din spital, spunând că se simte mult mai bine și crede că se va întoarce curând pentru a continua campania electorală.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE