ACTUALITATEApariție surpriză. Președintele Donald Trump a ieșit din spital ca să-și salute...

Apariție surpriză. Președintele Donald Trump a ieșit din spital ca să-și salute susținătorii

Președintele Donald Trump a ieșit din spitalul unde este internat în urma infectării cu coronavirus pentru a-și saluta susținătorii strânși în fața instituției, anunță Digi24.

Potrivit sursei citate,  președintele Trump și-a făcut apariția la bordul unui SUV de culoare neagră. Președintele stătea pe locul din dreapta spate și purta mască, la fel și bărbatul care stă pe locul din față, cel mai probabil acesta fiind un membru al echipei de securitate.

Scena a luat pe toată lumea prin surprindere, presa nu a fost anunțată despre o astfel de acțiune.

Ulterior, Casa Albă a transmis un comunicat în care a anunțat că Donald Trump s-a întors în salonul prezidențial din spitalul miliar Walter Reed după ce a făcut o „scurtă plimbare cu mașina, decisă în ultimul moment, pentru a-i saluta pe susținătorii săi de afară”.

Cu câteva ore înainte de a ieși din spital, imediat după conferința de presă de duminică a medicilor pe tema sănătății sale, Donald Trump postase pe contul de Twitter un mesaj de mulțumire către simpatizanții săi veniți în fața spitalului.

Preşedintele Donald Trump a fost transportat, vineri, la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed pentru a fi tratat pentru covid.

Ulterior, președintele Trump a transmis un mesaj video din spital, spunând că se simte mult mai bine și crede că se va întoarce curând pentru a continua campania electorală.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...