miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEPreședintele Consiliului European, Charles Michel, dorește ca România să ajute cu bani...

Președintele Consiliului European, Charles Michel, dorește ca România să ajute cu bani Ucraina: Trebuie să sprijinim Ucraina cu lichidități

Charles Michel, președintele Consiliului European, a cerut tuturor statelor UE, printre care și România, să ajute cu bani Ucraina, pentru a face față atacurilor Rusei, informează evz.ro.

Această solicitare a venit chiar înainte de reuniunea extraordinară Consiliului European din 30 – 31 mai 2022, sesiune  la care va participa  și președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Charles Michel i-a informat pe membrii statelor UE că Ucraina are nevoie de bani.

Nu cu mult timp înainte, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, susținea că sunt necesare  5 miliarde de euro pentru lună, „pentru refacerea Ucrainei” în urma războiului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Una dintre preocupările noastre cele mai presante este sprijinirea statului ucrainean, împreună cu partenerii noștri internaționali, în ceea ce privește nevoile sale de lichidități”, a transmis Charles Michael, președintele Consiliului European.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Până la acest moment, România nu s-a implicat militar în războiul Rusia-Ucraina, în sensul că nu a trimis armament și nici nu a donat bani pentru a sprijini armata ucraineană. Singurul ajutor din partea statului nostru a fost civil, pentru refugiați.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Având în vedere că apelul Consiliului European este ca toate statele membre să se implice direct financiar, pentru a pune „presiune” pe Rusia, mai mulți politicieni din opoziție au semnalat pericolul la care se expune țara noastră, dar și efortul financiar, pe care ar trebui să-l facă în acest sens. Reprezentanții AUR au cerut public, de mai multe ori, ca România să nu se implice în acest conflict, decât civil.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. banii nu sunt pt poporul ucrainean ci pt raketii nazisti ca sa escaladeze razboiul. merg toti in logistica militara.
    bine ii zice astuia charls misel

  2. hai că ne am prins de joc.

    hai să ii sărăcim pe pensionarii și copiii români, acum cand explodează facturile datorită inflației și politicii ecologiste.

    hai aă fim virtuoși pe banii romââinilor. le am luat gazul, petrolul, terenurile agricole și pădurile dar ei să vireze in cont actorului mondial Zelensky , să poată să iși plătească oligarhi miliardari și aparatul clientelari, și să aibă rușii ce toca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE