ACTUALITATEPreședintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine la București pe 27...

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine la București pe 27 septembrie

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine la București pe 27 septembrie, a anunțat, vineri, purtătorul de cuvânt adjunct al Executivului comunitar, Dana Spinanţ, conform Agerpres.

„Pot confirma că finalizăm evaluarea Planului Național de Redresare și Reziliență depus de România. Vom încheia acest proces în următoarele zile și președintele va fi la București pe 27 septembrie. Vă vom da detalii suplimentare în acea perioadă. Ne așteptăm ca analizarea planului să se fi încheiat până atunci.”, a precizat Spinanț.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...