vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEPreședintele Braziliei a fost denunțat la Curtea Penală Internațională pentru „crime împotriva...

Președintele Braziliei a fost denunțat la Curtea Penală Internațională pentru „crime împotriva umanității”, fiind considerat responsabil de „defrișări accelerate ale Amazonului”

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, a fost denunțat la Curtea Penală Internațională pentru „crime împotriva umanității” de către un grup de activiști ecologiști austrieci („Allrise”), pentru că ar fi „responsabil direct pentru defrișări accelerate” în pădurea amazoniană, relatează Aleph News.

Conform datelor integrate în dosarul de aproape 300 de pagini prezentat de către Allrise, „distrugerea” Amazonului generează emisii mai mari de gaze cu efect de seră (CO2) decât cele produse de Italia și Spania la un loc.

Instanța, cu sediul la Haga, este solicitată să deschidă proceduri judiciare împotriva lui șefului statului brazilian și a administrației sale, pentru „acțiuni legate direct de impactul negativ al schimbărilor climatice în întreaga lume”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Președintele brazilian, Jair Bolsonaro, este un lider controversat în spațiul internațional, întrucât a avut numeroase ieșiri în public în care se declara împotriva izolării pe fondul pandemic sau refuzând să promoveze masca sau vaccinul. Din cauza acestor poziții, YouTube a șters contul acestuia, interzicându-i să mai publice videoclipuri.

Totodată, este singurul șef de stat al unei țări mari care a anunțat public că nu se vaccinează.

„Am decis să nu mă mai vaccinez. Am consultat noi studii. În plus, imunitatea mea este la maxim, de ce aș avea nevoie de vaccin? Ar fi ca și cum ai paria zece reali la loterie pentru a câștiga doi, nu are sens.

Pentru mine, libertatea este mai presus de orice. Dacă un cetățean nu vrea să fie vaccinat, este dreptul său, punct.”, a declarat liderul brazilian, menționând că va fi „ultimul brazilian” care se va vaccina.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

5 COMENTARII

  1. pentru ca a refuzat inchinarea la covrig si genocidul poporului acum este denuntat pentru crime impotriva umanitatii? haha! ce gluma sinistra. ce ipocrizie …”globalistii” astia nu apartin speciei umane….sunt demoni printre noi. demoni insetati de sangele copiilor nostri – plasma mai precis. asta consuma parazitii astia. se hranesc cu energia generata de durere si plasma.

  2. jegurile alea de austrieci nu denunță ce-au făcut firmele lor în România? sau i-a drogat Soros ca să vadă doar unde trebuie

  3. Aceeasi ecologisti austrieci nu au acelasi zel cand drujbele tarii lor masacreaza Carpatii.Ceea ce trebuie spus este ca jigodiile globaliste dupa ce au incendiat Amazonia anii trecuti acum plang de mila Selvei.Nici la nazistii lui Hitler nu s-a vazut atata marsavie.Ei de fapt au treaba cu Bolsonaro,presedintele unei mari tari de pe glob ,fiindca le sta in cale.Daca popoarele nu se trezesc lumea va intra in cea mai neagra perioada a existentei ei.Sunt fericit ca sunt destul de batran si nu voi mai apuca vremurile alea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE