marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATE„Este destul!” | Președintele Universității Houghton le spune franc sportivilor transsexuali să...

„Este destul!” | Președintele Universității Houghton le spune franc sportivilor transsexuali să părăsească sporturile feminine: Prea mult am tăcut! O agendă marginală a făcut ca femeile să fie umilite, reduse la tăcere și furate

Președintele Universității Houghton a cerut ca sportivilor transgender să li se interzică participarea la sporturi feminine. El a spus că acest lucru sfidează natura și estompează distincția fundamentală între sexe, potrivit Breitbart.

Dr. Wayne D. Lewis Jr. consideră că este imoral să li se permită bărbaților să participe la sporturile destinate femeilor.

„Participarea bărbaților biologici la atletismul feminin este greșită”, a scris Lewis.

El este și primul președinte afro-american al universității.

„Majoritatea americanilor și cea mai mare parte a lumii știu că este greșit. O agendă marginală sub pretextul de a face atletismul școlar și colegial mai incluziv pentru persoanele transgender a crescut până la locul de a înlocui pe nedrept femeile atlete talentate și muncitoare. A șters realizările și recordurile istorice ale sportivelor de sex feminin din trecut. Acum amenință oportunitățile fetelor și femeilor în sport”, a spus el.

„Prea mulți lideri, părinți, sportivi profesioniști și oameni de bunăvoință au tăcut. Sportivele sunt umilite, reduse la tăcere și furate. Acea tăcere este complice cu agenda marginală care amenință să distrugă atletismul fetelor și femeilor.”, a completat el.

Pentru a-și încheia declarația, Lewis a căutat un sprijinul mai larg al comunității.

„Este destul!”, a continuat acesta. „Nu am să tac din postura de președinte de universitate ale cărui studente-atlete pășesc săptămânal pe piste și terenuri pentru a concura, dar, în unele cazuri, sunt forțate să facă acest lucru în condiții nedrepte. Sper că mă veți susține”, și-a încheiat el mesajul.

Declarația lui Lewis vine după Campionatele Regionale All-Atlantic la atletism, unde sportiva transgender Sadie Schreiner de la Rochester Institute of Technology (RIT) a câștigat proba de 200 de metri feminin, notează Fox News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE