sâmbătă, iunie 3, 2023
EDUCAȚIECum se minte poporul cu televizorul: presa relatează despre un „protest al...

Cum se minte poporul cu televizorul: presa relatează despre un „protest al părinților” pentru neînchiderea școlilor la incidența de 6 la mie. În realitate, au fost TREI persoane, de la o asociație sponsorizată de Pfizer cu mii de euro

„Protest al părinților la Ministerul Sănătății împotriva neînchiderii școlilor în localitățile unde incidența trece de 6 la mie” – a scris ieri, G4media.

Știrea a fost preluată întocmai de către Epoch Times, de către B1TV, Realitatea TV,

În realitate, a fost vorba despre trei membre ale Asociației „Mame pentru Mame”, așa cum a remarcat cotidianul Libertatea.

Acestea au venit cu cutii de carton în formă de coșciuge, pe care erau trecute diferite nume, protestând pentru decizia autorităților de a nu mai închide școlile.

 Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Vă bateţi joc de noi şi de copiii noştri” a scandat Ana Măiță, în faţa ministerelor Educaţiei şi Sănătăţii, nemulţumită de decizia autorităților de a decupla școlile de la rata de incidenţă, astfel încât acestea să rămână deschise indiferent de rata de incidenţă înregistrată în localităţi. Acesta a afişat şi un banner cu mesajul „Nu jucați viața copiilor noștri la ruleta morții” și şase coșciuge din carton cu numele unor copii pe ele.

Reamintim că sondajul realizat de către FNAP a relevat faptul că majoritatea părinților vor școală normală, indiferent de gradul de infectare.

Asociația „Mame pentru Mame”  a primit între 2018 și 2020, peste 250.000 de lei sub formă de sponsorizări, din partea companiilor farmaceutice. Cei mai mulți bani au venit din partea companiei Pfizer, în timp ce Sanofi Pasteur a contribuit și ea cu „modesta” sumă de 24.000 de lei.

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Perversiune in stare pură, corporații cu bani care inventează cu ong-uri „societate” și „democrație”, tot felul de mercenari plătiți pretind că ar fi societatea

  2. La banii lor, făceau niște sicrie din lemn de mahon, grele și pe care să le care in spate. Să transpire pentru lupta lor nobilă.
    Bleah! Niște năimiți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate