EDUCAȚIECum se minte poporul cu televizorul: presa relatează despre un „protest al...

Cum se minte poporul cu televizorul: presa relatează despre un „protest al părinților” pentru neînchiderea școlilor la incidența de 6 la mie. În realitate, au fost TREI persoane, de la o asociație sponsorizată de Pfizer cu mii de euro

„Protest al părinților la Ministerul Sănătății împotriva neînchiderii școlilor în localitățile unde incidența trece de 6 la mie” – a scris ieri, G4media.

Știrea a fost preluată întocmai de către Epoch Times, de către B1TV, Realitatea TV,

În realitate, a fost vorba despre trei membre ale Asociației „Mame pentru Mame”, așa cum a remarcat cotidianul Libertatea.

Acestea au venit cu cutii de carton în formă de coșciuge, pe care erau trecute diferite nume, protestând pentru decizia autorităților de a nu mai închide școlile.

 Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Vă bateţi joc de noi şi de copiii noştri” a scandat Ana Măiță, în faţa ministerelor Educaţiei şi Sănătăţii, nemulţumită de decizia autorităților de a decupla școlile de la rata de incidenţă, astfel încât acestea să rămână deschise indiferent de rata de incidenţă înregistrată în localităţi. Acesta a afişat şi un banner cu mesajul „Nu jucați viața copiilor noștri la ruleta morții” și şase coșciuge din carton cu numele unor copii pe ele.

Reamintim că sondajul realizat de către FNAP a relevat faptul că majoritatea părinților vor școală normală, indiferent de gradul de infectare.

Asociația „Mame pentru Mame”  a primit între 2018 și 2020, peste 250.000 de lei sub formă de sponsorizări, din partea companiilor farmaceutice. Cei mai mulți bani au venit din partea companiei Pfizer, în timp ce Sanofi Pasteur a contribuit și ea cu „modesta” sumă de 24.000 de lei.

 

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...