luni, decembrie 4, 2023
ACTUALITATEPreocupările lui Nancy Pelosi în Asia | Președintele Camerei Reprezentanților din SUA...

Preocupările lui Nancy Pelosi în Asia | Președintele Camerei Reprezentanților din SUA a cerut companiilor din Singapore să sprijine grupurile LGBTQ+

Delegația Congresului SUA condusă de președintele Camerei Nancy Pelosi a cerut grupurilor de afaceri din Singapore să sprijine comunitatea de lesbiene, gay, bisexuali, transgender și queer din orașul-stat, care dezbate în prezent dacă să anuleze legile sale privind sodomia din epoca colonială.

Apelul către liderii comunității de afaceri vine pe măsură ce mai multe companii americane își înființează și adaugă birouri în țară, potrivit unui comunicat emis luni de biroul de presă al lui Pelosi. Există deja aproape 5.500 de companii americane acolo.

SUA este, de asemenea, cel mai mare investitor străin direct din Singapore, cu investiții de 315 miliarde de dolari, mai mult decât investițiile sale în China, India și Coreea de Sud la un loc, a declarat anul trecut prim-ministrul Lee Hsien Loong într-un discurs.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În ultimele săptămâni, apelurile pentru a pune capăt interdicției din Singapore privind sexul între bărbați s-au aprins. Orice s-ar întâmpla, ministrul dreptului și afacerilor interne, K. Shanmugam, a semnalat că orice relaxare nu ar include recunoașterea căsătoriilor între persoane de același sex.

Căsătoria homosexuală este legală în SUA din 2015, multe state recunoscând uniunile între persoane de același sex înainte de aceasta. În urma deciziilor recente ale Curții Supreme care ar putea amenința acel precedent, democrații din Senat au început o campanie de codificare a căsătoriilor între persoane de același sex prin acțiuni legislative și o extindere a protecției tuturor cuplurilor căsătorite, conform Bloomberg.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate