marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEPremierul Viktor Orban s-a vaccinat cu vaccinul chinezesc Sinopharm

Premierul Viktor Orban s-a vaccinat cu vaccinul chinezesc Sinopharm

Premierul Ungariei, Viktor Orban, în vârstă de 57 de ani, s-a vaccinat cu serul de imunizare anti-covid-19 al companiei chineze Sinopharm și a postat pe Facebook fotografii de la vaccinare.

„Sunt vaccinat”, a scris duminică premierul Viktor Orban, postând imagini din momentul vaccinării, dar și cu serul care i-a fost administrat, fabricat în China.

Ungaria este singura țară din Uniunea Europeană care a anunțat că va cumpăra vaccinuri din China și Rusia, în condițiile în care Agenția Europeană a Medicamentului încă nu a autorizat aceste vaccinuri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Autorităţile de la Budapesta au cumpărat cinci milioane de doze de vaccin anti-covid-19 de la Sinopahrm, dar Ungaria foloseşte şi vaccinul rusesc Sputnik V.

Premierul Orban a spus că vaccinul cel mai bun este cel pe care îl ai cel mai repede, aşa că nu şi-a pus baza doar în dozele contractate de Comisia Europeană. Oficialii de la Budapesta au criticat constant programul de vaccinare al Uniunii Europene, guvernul lor fiind nemulţumit de ritmul lent al distribuirii dozelor.

Viktor Orban a fost foarte direct în ceea ce priveşte subiectul: „Dacă vaccinurile nu vin dinspre Bruxelles, trebuie să le obţinem din altă parte. Nu ne putem lăsa cetăţenii să moară doar pentru că Bruxelles-ul livrează atât de încet dozele”, a declarat premierul maghiar, citat de Mediafax.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate