luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEPremierul Ungariei, Viktor Orban, în fața Parlamentului: Am intrat într-o eră a...

Premierul Ungariei, Viktor Orban, în fața Parlamentului: Am intrat într-o eră a pericolului. Viitorul deceniu va fi al lipsei de securitate și al războiului

Viktor Orban a fost reales premier al Ungariei, într-un vot cu valoare simbolică, după ce alianța sa s-a impus în alegerile generale din țara vecină, desfășurate la începutul lui aprilie.

În discursul său, Orban a avertizat cetățenii că urmează vremuri grele pentru Europa și pentru Ungaria. El a spus că urmează ani de recesiune și de criză economică.

Războiul din Ucraina alături de sancțiunile impuse de UE Rusiei au cauzat o criză energetică, a zis el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Asta, împreună cu creșterile ratei dobânzii în SUA au declanșat o perioadă de inflație mare. Toate astea conduc către o perioadă de recesiune, de scădere economică”, a declarat Orban.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Premierul de la Budapesta a avertizat, însă, că urmează și mai rău.

„Europa, popoarele din Vest și noi, ungurii, am intrat într-o eră a pericolului. Acest deceniu va fi marcat de lipsa de securitate și de războaie”, a menționat maghiarul.

Orban este al doilea lider din Europa care avertizează în privința unui conflict militar prelungit. Anterior, președintele Serbiei, Aleksandar Vucici, anunțase cetățenii țării sale că trăim „într-un conflict global.Puteți să-i spuneți Al Treilea Război Mondial”.

Două luni, trei zile și o concluzie: e mondial

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate