ACTUALITATEPremierul Ungariei, Viktor Orban, în fața Parlamentului: Am intrat într-o eră a...

Premierul Ungariei, Viktor Orban, în fața Parlamentului: Am intrat într-o eră a pericolului. Viitorul deceniu va fi al lipsei de securitate și al războiului

Viktor Orban a fost reales premier al Ungariei, într-un vot cu valoare simbolică, după ce alianța sa s-a impus în alegerile generale din țara vecină, desfășurate la începutul lui aprilie.

În discursul său, Orban a avertizat cetățenii că urmează vremuri grele pentru Europa și pentru Ungaria. El a spus că urmează ani de recesiune și de criză economică.

Războiul din Ucraina alături de sancțiunile impuse de UE Rusiei au cauzat o criză energetică, a zis el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Asta, împreună cu creșterile ratei dobânzii în SUA au declanșat o perioadă de inflație mare. Toate astea conduc către o perioadă de recesiune, de scădere economică”, a declarat Orban.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Premierul de la Budapesta a avertizat, însă, că urmează și mai rău.

„Europa, popoarele din Vest și noi, ungurii, am intrat într-o eră a pericolului. Acest deceniu va fi marcat de lipsa de securitate și de războaie”, a menționat maghiarul.

Orban este al doilea lider din Europa care avertizează în privința unui conflict militar prelungit. Anterior, președintele Serbiei, Aleksandar Vucici, anunțase cetățenii țării sale că trăim „într-un conflict global.Puteți să-i spuneți Al Treilea Război Mondial”.

Două luni, trei zile și o concluzie: e mondial

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...